Alebo na to mám "šťastie" iba ja s partnerom? Naposledy to bola zlomená rukoväť nad zadným sedadlom v aute. To bolo potom vysvetľovania a klamania jeho bratovi a rodičom. Aké máme príhody vy?
@etelnair oh WTF?! Ty sa chceš staviť? "chlapče" tak potom ja sa stavím, že ty masturbuješ ešte v plienkach. ooo alebo ti už pomáha kamarátka zo škôlky? Keď si taký skúsený
@etela podla mna ti zase nalozila statocne ty kokot tu vrieskam ja neviem to bud je tak fakt retardovana, alebo netusim potom uz asi.. ale skor asi netusim a podla mna nas trolluje a to je schizo cez fake nick abo co
@etelnair ouuu niekto sa urazil ukončujem to, nemám už na teba nervy. Iba ma stále udivuje prečo deti komentujú takéto fóra, keď o tom nemajú ani páru...ale rob si čo chceš
@nina1993 neurazil som sa ale vazne v tom nevidim ziaden hlbsi zmysel, radsej sa pojdem povypravat s bravcovou konzervou jak s tebou
a keby si mala mozgove bunky v hlave aj poprepajane ako byva v slusnych rodinach dobrym zvykom tak by ti sakra uz hadam doslo ze fakt nemam tych 11 rokov jak tam mam pisane o__O
@walterdonath ja?! a hanbiť?! myslím, že sme obidvaja vykonali dobrú prácu. Cesta do KE bola na môj vkus veľmi dlhá len taký dodatok, že jeho otec je právnik a pravdivá výpoveď by sa rovnala odpal na Mesiac, pri jeho sparťanskej výchove. Z toho dôvodu neboli povedané všetky udalosti cesty doslova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Neviem o ničom, ale posteľ vŕzga viac ako predtým
Moja posteľ je v dezolútnom stave odkedy sme ju kúpili, čiže... nemôže byť na tom už horšie
Aha, vlastne raz to schytali vankúše, pokiaľ ma pamäť neklame
a podla mna ma neposlala nikam lebo hentie picoviny so skolkou a s plienkami to su tak stare odjeby ze to este moj prapradedo zo zakopov vykrikoval
pome schizovi telo obdivovat veru radsej
ak sa tam kosis na tom ze niekomu povies ze nema kokot kludne si otvor aj pukance k tomu ale dopad to ma skutocne mizivy
a keby si mala mozgove bunky v hlave aj poprepajane ako byva v slusnych rodinach dobrym zvykom tak by ti sakra uz hadam doslo ze fakt nemam tych 11 rokov jak tam mam pisane o__O
" Iba ma stále udivuje prečo deti komentujú takéto fóra, keď o tom nemajú ani páru...ale rob si čo chceš "
MEDAILU POPROSIM, alebo rovno 2 hned.
ked si taka hrdinka a nehanbis sa za tieto veci, tak potom preco mas potrebu klamat "jeho bratovi a rodicom"?
ak je to podla teba normalne, tak si im mala povedat pravdu, ako k tomu zlomeniu rukovate doslo (ved akoze sa nemas za co hanbit, ci hej?)
@walterdonath ty chod do pice
just kiddin
co ti zase je? nikto tu na teba nereagoval a aj tak sa do mna zas navazas.
seriozna otazka: si iba padnuty na hlavu alebo je to fakt nejaka diagnoza?
@23
prosim ne