na sa vyhovárala že si " s ním jde promluvit, zda-li bychom počkala 10 minut na chodbe."
10minút...............40minút............2hodiny.......... a potom chlapec vyšiel strapatý, červený, vysmiaty a moja spolubyvka vo dverách v tričku a nohavičká že " promiiiň"
Neokupujem intrak, ale aj keby, tak by som odisla. Nech si spolubyvajuci uzije, ved aj on je clovek. Ale pokial by to iste on nespravil pre mna, tak urcite neodidem! I ked, asi by to bolo cudne, zostat tam
uplne bezne to robime na byte a pride mi to normalne, ved kam maju ist proste akoze ale vacsinou sa len izba uvolnuje.
akurat raz moj divny spolubyvajuci si chcel priviest holku a vsetkym siedmym nam rezervoval stol vo vinarni a dal tam peniaze akoze za to mame pit, nech sme prec
no raz daco skusal, ale dost jasne som mu povedal ze za izbu platime rovnako ... cize ja sa nebudem dakde tulat bezcielne lebo dakto akurat sexuje, hawk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mám v pici, nech si nájde iný priestor..
čo sa ja mám čo podriadovat len kvôli tomu, že niekto chce jebat...
10minút...............40minút............2hodiny.......... a potom chlapec vyšiel strapatý, červený, vysmiaty a moja spolubyvka vo dverách v tričku a nohavičká že " promiiiň"
takže takto to nejako vyzerávalo
ale tak urobila by som to (že by som odišla ) aj nejakej spolubyvajucej v pohode,keby nejaku mam
akurat raz moj divny spolubyvajuci si chcel priviest holku a vsetkym siedmym nam rezervoval stol vo vinarni a dal tam peniaze akoze za to mame pit, nech sme prec
@h8u to už sme čítali xkrat