mobil asi nie, teda nehodil som nikdy a asi som ani nechcel. ani nic ine asi, alebo nepamatam. teda raz raketu tenisovu ked som bol maly. ale mavam dost casto chut rozbit nieco drahe a velke...trebars auto krompacom alebo telku alebo komp a tak rozne...ale nerobim nic z toho
raz som mal len jeden taky dočasny telefon,kym si nekupim normalny,a na ňom obcas nesiel mikrofon,a mal som jeden dolezity telefonat,a ten zasrany mikrofon nešiel,cize nepocula druha osoba co vravim,tak som ho z celej sily jebol o zem,ale tak ten sa rozletel totalne na marne kusky
naschval som ho nehodila no ale velakrat mi padol sam teda vlastne vsetky telefony co som mala aj do zachodu do konca
ale ked som bola mensia a niekto mi nedovolil sa pozerat na nieco v televizii tak som vyhodila ovladac von oknom,aby mi to nemohli prepnut a potom ma poslali von to poskladat
mobil by som nehodila ani ziadnu elektroniku pre moj zivot nevyhnutnu ale tak ked sa naserem tak trieskam co mi prve pride pod ruku. peracnik ucebnice zosity pripadne hocico co je blizko
mne sa uz rozbil viackrat...tak aj skoncil...uz nejde raz som ho hodila preto lebo mi nechcleo posielat sms ... ale ani sa mu velmi necudujem...bolo to vtedy, ked boli v t-mobile sms zadarmo a ja som posielala asi 10 sms naraza aeste urcite aj nejake prijimalo...no vtedy si vlastne za to mohol aj sam ... a potom asi ked ma mama nastvala... potom uz neviem koli comu
jasne stale ho hadzem o zem aleob televizor von oknom vyhodim ked ma sere,ale ne no co ste ,ale obcas hodim daco o zem ale nerozmlatim to tak ze to nefunguje,sice ja coho sa dotknem to nefunguje uz takze toani rozbijat nemusim xD
ja som raz jeden hodil v buse a letel cez celi bus az dopredu ja nexapem co ti ludia tak cumeli ale fungoval dalej ...to ma nasral bus ze meskal a ja som nestihal prestupit na ten co siel prednim tak som hodil mobil cez celi bus az dopredu
nikdy sa nerozbil uplne tak že by sa nedal znova dokopy..ja hádžem a demolujem iné veci všetko čo je po ruke niekedy aj poháre,ked nieje nič iné nablízku
raz som sa neovládla praskol displej, ale vlastne ono to bolo aj tak jedno, lebo vyletela baterka a do dnešného dňa sa nenašla a to bolo v maličkej chodbe a robilo sa tam aj veľké upratovanie asi sa ma zľakla..
No kým som mala mobil od brata tak som ním hádzala pravidelne ale to vždy tak že sa o niečo zastavil alebo len tak poskakoval... podľa toho ako som šmarila ALe teraz mám už nový za vlastné kúpený tak aj dbám oň a hádžem radšej inými vecami
ja wzdy ked uz chcem new mobil tak ten stary hadzem kade sa da ... aj teraz tento som hodila do vody a prezil to !!! aj ked neni wodotesny !!! ja uz fakt neviem co s nim mam urobit aby bol uz uplne na kusky a mala konecne novy
nie, ale môj mobil už mi niekoľkokrát od nasratia vyskočil z ruky, vrecka alebo tak..a ruší mi hovory, hajzel, keď už ho to nebaví, proste výborky od T-Mobilu, čo ti poviem. Mám čislo Orange, ale sieť O2 a telefón z T-Mobile-u
noo, davnejsie, ked som este mala siemens A55, to bolo bezne ale vtedy som bola sproste decko a mobily cosi vydrzali. raz som omylom vymazala vsetky kontakty a tak som sa nakakala, ze letel plnou rychlostou o stenu. rozletel sa na viac casti, ale hned som ho zlozila a isiel v pohode dalej dokonca sa raz aj vykupal v potoku a prezil aj 2 krute hodiny vonku v snehu.vzdy po rozobrati a vysuseni isiel dalej maximalne som mu obcas kupila novy kryt, ked bolo treba. Dnes by som si cosi take nemohla dovolit. ved len pri pomysleni, ze by mi omylom padol na beton mi behaju zimomriavky po chrbte
Áno,pár krát som hodila mobil o zem a nepokazil sa.Ale na zem ho už nehádžem,keď telefonujem a nazlostím sa,tak mobil šmarím na stôl,alebo na posteľ,ale niekedy tú posteľ minie a trafí stenu,alebo zem.Raz mi strašne zblbol mobil,nedalo sa mi volať,ani dovolať,tak som ho hodila na zem a išiel.Alebo keď mi nešiel joystick,čo sa dialo skoro stále,stále som mobil trieskala o stoličku v škole.Väčšinou to zaberalo.Držím sa hesla : Násilie a technika nejdú vždy dokopy,ale pomáha to. A niekedy to aj fakt zaberá.
ano,mala som asi pred rokom nokiu vyklapacku a v navale zlosti som ju raz hodila o zem,samozrejme vyklopenu a rozondela sa na dve casti ale par dni na to som si kupila novy mobil takze fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ked som bola mensia a niekto mi nedovolil sa pozerat na nieco v televizii tak som vyhodila ovladac von oknom,aby mi to nemohli prepnut a potom ma poslali von to poskladat
A ja neznášam telefóny, ale bola by to škoda prachov, aby som to roztrepala.
a nebolo to hodenie o stenu, skôr len také pohodenie na sedačku, potom sa odrazil a spadol na zem
vždy som tvrdil že samsung Omnia a mobily od samsungu sú srajdy krehučké