Uz ste niekedy stretli v realnom zivote tolko jebnutych ludi ako na tejto stranke? Kedysi sem chodili sami Emaci, Pupusi, Hipsteri a podobna zberba co si tu vylievala srdiecko. Teraz sem chodia este vacasie trubky ktore vyrastli z tych priteplenych emakov z ofinkami. Horsia zumpa ako pokec a to je uz co povedat. Najebnutejsi a najtrapenjsi komentar dostane vzdy najviac hviezdiciek. Clovek ked vidi niektore tie temy tak by vam najradsej najebal, ale potom si uvedomi ze vas bije zivot a zacne vas lutovat. Okrem toho vy za to nemozte mozu za to vasi rodicia ktori sa ovas nestarali a ktori vas nechali od malicka hnit v izbe pri kompe a preto nemate ziadny zivot.
Do istej miery máš pravdu. Veľká väčšina ľudí je tu nejak psychicky poznačených a majú prapodivný zmysel pre humor. Zgrupuje sa tu asi najviac divných ľudí v pomere k tým normálnym čo sa slovenského internetu týka
Ale veľká časť týchto divnáskov tu je aspoň inteligentná a celkom cieľavedomá.
A veľa ľudí sa tu aj hrá na niečo iné ako v skutočnosti sú.
Podľa mňa tu len ľudia využívajú možnosť byť niekým kým by v skutočnom živote nikdy neboli. V skutočnosti sú viac menej normálni len tu sa na nič nehrajú a sú za idiotov
Cely svet je jebnuty aj v realite aj na nete stretnes na kazdom kroku divnych ludi asi preto sa tu nachadzam lebo som extremne divny aj ked inym sposobom ako vacsina ludi
@plavam_zivotom@11 Súhlasím, viac menej to na mňa aj sedí Až na poslednú vetu. Mám pocit, že tu som viac sama sebou, než v reálnom živote. Je to niečo ako keď som sama, alebo s rodinou. Ale za posledné asi 3 roky som prešla veľkou zmenou a už našťastie aj v reále začínam byť veľmi podobná ako tu
A ty si teraz nevylievas srdiecko z fejkacu ? Tu musis mat asi vela bananikov.. a nie tu ale asi aj v realnom zivote ked si potrebujes boostovat ego na jebnutej sieti nemyslis ? Taketo hovna co nechapu zivot a myslia si ze vsetkemu rozumeju nic a nikto sa im nepaci a komentuju vsetko negativne pritom ich image je 1,30m pedofila pripominajuceho zdegenerovaneho rolnika z ugandy.. fakt dam ti nicky podobnych jako si ty zalozte sijedna stranku a jebte sa tam do riti.. no coment
Lepšiu tému na písanie ste nemohli založiť
Náhodou, človek musí vedieť prečo vo virtualite je a čo od nej očakáva. ja osobne som spoznal takto výnimočných ľudí a aj odtiaľto už ich poznám pár a som za to vďačný. Nie každý sa chodí nudiť na sociálne siete. niekto nemá jednoducho čas nato, aby niekam išiel a spoznal nových ľudí, tak to využíva takýmto štýlom A až vo virtualite zistí človek kto vlastne aký je. Pretože tu nejestvujú zábrany a je tu pomyselná sloboda. Preto sa človek pod rúškom anonymity nepotrebuje až tak pretvarovať. Preto ak chce človek niekoho dobre spoznať, tak ho najlepšie spozná vo virtuálnom svete, alebo ak ho opije
Hen kukajte Ďalší frajer Alfasamec, ktorého nikto nemá rád, tak ide dávať svoje rozumy a swag iným aby sa cítil trochu viac k svetu, že je niečo lepšie ako oni. Čau retard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» media1.tenor.com/images/4c8842a5...
Ale veľká časť týchto divnáskov tu je aspoň inteligentná a celkom cieľavedomá.
A veľa ľudí sa tu aj hrá na niečo iné ako v skutočnosti sú.
Tu je to tak iným spôsobom narušené
Lepšiu tému na písanie ste nemohli založiť
Náhodou, človek musí vedieť prečo vo virtualite je a čo od nej očakáva. ja osobne som spoznal takto výnimočných ľudí a aj odtiaľto už ich poznám pár a som za to vďačný. Nie každý sa chodí nudiť na sociálne siete. niekto nemá jednoducho čas nato, aby niekam išiel a spoznal nových ľudí, tak to využíva takýmto štýlom A až vo virtualite zistí človek kto vlastne aký je. Pretože tu nejestvujú zábrany a je tu pomyselná sloboda. Preto sa človek pod rúškom anonymity nepotrebuje až tak pretvarovať. Preto ak chce človek niekoho dobre spoznať, tak ho najlepšie spozná vo virtuálnom svete, alebo ak ho opije
@Majmarad aky to mal mat zmysel spomenut staru cinanku v tejto teme
:S