tak schválne som klikol a len tak náhmatkovo: "Mám doma sviečku v tvare penisu,ktorú som dostala od kamarátky.Keď nikto nieje doma a som nadržaná tak to používam ako vibrátor. . . Milujem to."
ked si davam nieco z balicka napr. cokoladu,cukriky,chipsy, vzdy tam necham jeden chips,jeden cukrik,kusok cokolady,aby som nemusela vyhodit obal a aby to spravil ten, kto zje posledny kusok
Dnes som sedel v učebni a chystal sa na písomku. Profesor veľavýznamne (ako vždy) predniesol: "Píšte čitateľne a v jazyku, ktorý ste sa naučili na základnej škole." A vedľa mňa jeden Vietnamec: "No keď myslíš." ale toto ma pobavilo
@die viem o niekolkych aj dospelych co to robia.... ja by som to nemohol ja sa nevyzdimam ked sedim ale nevidim na tom ic divneho
pravdepodobne len hlupych ludi ma naokolo
Dnes som sedel v učebni a chystal sa na písomku. Profesor veľavýznamne (ako vždy) predniesol: "Píšte čitateľne a v jazyku, ktorý ste sa naučili na základnej škole." A vedľa mňa jeden Vietnamec: "No keď myslíš."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
milujem koláče
Ľúbim mať tajomstvá ku ktorým sa ani anonymne nechcem priznať.
ale toto ma pobavilo
Univerzita: STU
wtf
pravdepodobne len hlupych ludi ma naokolo