Celý proces prebaľovania mi ešte zverený nebol, ale pred dávnymi rokmi som dostala za úlohu dokončiť prebaľovanie a obliecť malého bratranca... Výraznejšie problémy sa nevyskytli, akurát som sa cítila dôležito
Ja som raz prebalovala jej mama musela ist necakane do roboty tak som opatrovala lenze ta mala bola strasne naviazana na mamu...tak revala....a reval aj jej brat lebo chcel divat rozpravky...taks om mu zapla rozpravky, utrela od sli n a nachytro prebarila to urevane cudo lenze jaksi naopak
ten maly záškodník sa vyčúral až keď mal plienku dole ale celkom to šlo, no najprv som sa musela spamätať zo šoku, keď na mňa mamina záškodníka vyrukovala s tým, že ho mám prebaliť
ved to je uplne lahke ja nechapem ako to nemoze niekto vediet, no a ked je tam toho velmi vela, tak dieta jednoducho okupem nie? ci to len ja mam take sposoby?
asi casto prebalujem mladsi brat kym mal do 2 rokov, ked nasi neboli doma som musela ci som chcela alebo nie potom swynovcocia atd.. snad sa chysta aj neter, no dalsieho synovca asi nezvladnem
No teraz mám už relatívne prax keďže sa mi pred dvomi rokmi narodila sestra, ale pamätám, že na prvykrát som prebaľovala s bratom (o 4roky mladší odo mňa a tiež mal premiéru)... chuďa sestra skončila v páse celá oblepená klasickou lepiacou páskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale myslím že po krátkom zaškolení by to nebol žiadny problém.
btw. čo sa chystáš byť otcom?
asi casto prebalujem mladsi brat kym mal do 2 rokov, ked nasi neboli doma som musela ci som chcela alebo nie potom swynovcocia atd.. snad sa chysta aj neter, no dalsieho synovca asi nezvladnem