áno...ale nebola to taká poriadna pomsta, len pár vulgarizmov, prípadne povedanie pravdy človeku ( čo si o nom myslím), ak som to dovtedy nemala srdce povedať
som typ človeka, že vždy sa pomstím!! nikdy neodpúšťam a nikdy nezabúdam..dokážem sa na človeka hnevať aj celý život, ak mi ublíži..a uznávam názor "Pomodli sa, Boh ti odpustí, ja nie"....som strašne pomstychtivá..ak mi človek raz ublíži, nikdy mu to nezabudnem..a pomstím sa..či už dnes, zajtra alebo o rok...
zacala som ludom vracat ich vlastne udery, pretoze dovtedy som bola ako taky obetny baranok a kazdy si myslel, ze is so mnou moze robit co chce. Teraz to naopak prehanam. Nech si vsetci uvedomia, ake to je.
@skingirl94 tak ja som nenapísala, že za hádku..predsa hádka nie pomstichtivosť..keď sa ku mne nejaké spolužiačky chovali ako hovadá (2) a vôbec sme neboli nikdy kamarátky tak som si ich aspoň vymazala z fb..a oni si to všimli a potom sa vypytovali ostatných, že prečo som ich zmazala keď vymažem niekoho z fb znamená to, že s ním už nechcem mať nič dočinenia, lebo mi nejako ublížil a to je jediné čo môžem spraviť aby som aj ja ublížila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale snažím sa to zmeniť a byť tvrdšia, aj keď mi to veľmi nejde.
idem si svojou cestou a verim ze kazdy raz dostane to co si zasluzi.
v živote treba byť "svina" inak si s vami budu ludia robiť čo chcú