Ja nie, ale už som rezal a oddeľoval tkanivo od kosti na ruje, dá sa povedať, že jedinec kričí iba na začiatku, následne ak ideš hlbšie tak bolesť už táka veľká nie je!
Nuz jo, ono su receptory len v kozi, takze orezavanie kosti je uz viac neprijemne nez bolestive. Take to skrkanie ostrim po kosti ked az citis do prstov na nohe tie vibracie.
Robiť si srandu z tejto témy je dosť blbé.. Priala by som tým akože "emo" deckám aby si zažili skutočné problémy a potom zistili, ako silná je tá závislosť..
Bože ľudia vy ste zasa taký inteligentní niektorí dpč. Áno režú sa len zo snahy po zaujímavosti ľudia. A určite musia byť rozmaznaní abo neviem čo. Nejebe vám to už? Rezanie uvoľňuje endorfíny, pre niektorých ľudí v neriešiteľných situáciách, alebo depresiách, je to jediný možný spôsob ako sa účinne dostať z hlbokého pocitu nešťastia a smútku. Z týchto dôvodov sa na tom dá ľahko stať závisím poprípade to vidieť ako jediné riešenie istých stavov.
Zas ste taký jednoduchý birdzáčikovia s vašimi pohľadmi až mi je do grcania z vás.
A ty trúbka neviem či si robíš srandu, či si natoľko jebnutý aj keď na robenie si srandy z tohoto je nutná značná dávka jebnutosti. Daj si nejaké antikokotiká a ukáž fórum mame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak netrolluješ, rieš to s nimi/ich rodičmi/učiteľmi/kýmkoľvek.
neverím, že niekto povie, že nie si in keď sa nerežeš.
smutne
Zas ste taký jednoduchý birdzáčikovia s vašimi pohľadmi až mi je do grcania z vás.
A ty trúbka neviem či si robíš srandu, či si natoľko jebnutý aj keď na robenie si srandy z tohoto je nutná značná dávka jebnutosti. Daj si nejaké antikokotiká a ukáž fórum mame.