heh... no lopuchom neviem..ale asi ano...totiz ja mam takeho akcneho otca ...ked sme isli na brezove prutiky na pletenie korbacov, to som mal asi 4-5 rokov, tak sme boli v strede haja, a zachcelo sa mi kakat... tak tato nasiel na zemi noviny, lopuchy, a...
A nahodou mne pripada lopuch dobry na utieranie zadku...Sice som to este neskusala, ale minule som pozerala, ze celkom dobre by sa to realizovalo Ved kedysi nebol ziadny toaletny papier a ludia zili aj napriek tomu a dokazali normalne fungovat ...
a este raz, ked sme boli so strykom v lese ( to som bola este malicka) tak nam vysvetloval, ze ako sa pouziva lopuch : do stredu lopucha sa spravi dierka, cez ktoru prepchas prst a nim si vytries zadok a lopuch teda sluzi na to, aby si si nezaspinil celu ruku ale len jeden prst
ono spravis si tu dierku.. prstom to vytries.. potom s tym lopuchom okolo prsta si ho stiahnes tak aby si si ocistil prst a nakoniec ten odtrhnuty kusok pouzijes na vycistenie priestoru pod nechtom
ale raz keď sme boli na Orave, to som mala nejak 9-10 rokov, tak tatko ma strašne nútil, aby sa mi chcelo kakať, že chce vyskúšať utrieť mi zadok lopúchom ale odolala som. dodnes ľutujem. mohol to byť zaujímavý zážitok
inak som nemala tú česť detailne sa zoznamovať s rastlinstvom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no co som mal robit?
@13 i ja som "bez anketovy" nezalozime si komunitu
ono spravis si tu dierku.. prstom to vytries.. potom s tym lopuchom okolo prsta si ho stiahnes tak aby si si ocistil prst a nakoniec ten odtrhnuty kusok pouzijes na vycistenie priestoru pod nechtom
ale raz keď sme boli na Orave, to som mala nejak 9-10 rokov, tak tatko ma strašne nútil, aby sa mi chcelo kakať, že chce vyskúšať utrieť mi zadok lopúchom ale odolala som. dodnes ľutujem. mohol to byť zaujímavý zážitok
inak som nemala tú česť detailne sa zoznamovať s rastlinstvom