Už vám zomrelo zvieratko? ČO ste cítili? Ako ste to prežívali? Pochovali ste ho?
Mne zomrelo už viacej domácich miláčikov- fretky(jedna zožrala prací prášok), potkan, myš, morčatá, rybyčky(vypil mi ich pes), papagáj, kanárik(ten mi umrel na ruke)...
E
mal som škrečka niečo cez 3 roky.
plakal som aj ja aj segra (tušim ked sme mali 8 rokov?)
a ano pochovali sme ho na zahradke
aj križik som mu urobil.. bol to zlaty škrečulo. k nemu som bol naviazany.
na toho druheho čo som mal po ňom som už nič také vážne necítil a keď chcípol ,tak skončil v smetiaku.
: disappointed: jejda chudatka mne zomreli rybky veeeela rybiek (tak ale ked im brat daval pit caj) a potom mi zomrel skrecok ano plakala som je to smutne ze proste odydu a potom som s kamaratkou nasla steniatko vtedy som za zvieratkom plakala najviac a ani nezomrelo
proste nemohla som si ho nehat tak sme ho museli dat do utulku : disappointed: vtedy mi bolo na nic ked som videla kam ho to davam
a keby len jedno....bolo ich vela, ale najvecsiu stratu na dusi som utrpela ked mi zomreli psy, pudlicka ajka, to som bola este mala a potom chrt dusko, tak 3 roky dozadu....
Ja som veľmi mierumilovná... Ale zomrelo mi aspoň 5 psov, nejaké mačky, zajac, morské prasa, korytnačka, prísavníky a aspoň 200 rybičiek... Máme za šopou hotový zvierací cintorín. Teraz si idem zaobstarať potkana bieleho. Snáď si chvíľu požije a nebude mať tendencie ako tie zvieratká pred ním...
rybičky..pár mi uhynulo tak "prirodzenou" smrťou, ale jak mi tie rybky sestra uvarila tak to už bolo dosť hnusné. Ona za to nemohla bolo to už dávno a môj ohrievač mal pokazený termostat tažke rybičky si plávali hore pupkom asi v 60 stupňovej voda. pavúk, ten už asi uhynul mal som ho pár týždňov krmil som ho a zrazu som sa obzrel, že mi zvoní telefon obrátim sa a pavúka niet(po 8 mesiacoch som ho našiel, pár dni na to uhynul).pes, mačky veľa mačiek..hm veď smrť je ako hnačka ak príde musíš ísť!
Ked som mala 4 roky mi umrel skrecek volal sa Misko a bol s nami tri roky.. Pochovali sme ho v parku nedaleko nasho domu.. S moju mladsu segru sme revali jak slahnutee...
Aj ked som ho nemala rada (pretoze ma pokusal do prsta) som plakala... Zvlastne..
ked mi zomrel moj prvy skrecok , ktoreho som mala tri roky znasala som to tazko po pok roku som sa zmierila s jej smrtou, okrem nej mi uz zomrela ryba- sindy uz davnejsie , asi pred 4 rokmi mi zomrela korytnacka , a este jeden skrecok , ktoreho som mala 9 mesiacov
Zomrel mi škrečok, paradox bol, že som plakala asi dva dni pred tým ako zomrel, lebo som sa bála, že umrie ale v deň jeho smrti som neplakala, pohreb som mu urobila hned vedľa susedinho morčaťa, aby mal kamaráta
zomrelo mi strasne vela zvieratiek,najma skrecky..ale ci som bola mensia alebo v tomto veku,nikdy som nic necitila..co ja viem..ale ked sa mi stratil raz 12rocny pes,to bolo daco ine..asi niekde zahynul ci co..
ale pamatam sa,ze som dostala u babky psika a tak som s nim ako5rocna isla na prechadzku..ale som nemala obojok pre neho a zrazu sa pred nami rutil kamion a ja som toho psa volala a nesiel ku mne a tak som nazivo zazila ako ho ten kamion zrazil..strasnee...
umrelo mi veľa zvierat, boli to najmä hlodavce... pretože rodičia ani za svet nedovolili dnu, lebo vraj to strašne smrdí, tak dali morča vonka k zajacom !cez veľkú zimu! no samozrejme zamrzol a potom mi vraveli že ušiel :/ a bola som smutná ale neviem asi som si to neuvedomovala som si to lebo to bolo strašne dávno bola som malá...
zatial mi umreli iba nejaké malé hlodavce, 2 korytnačky a pár malých rýb... mala som čivavu, tú som dala radšej sestre lebo som nemala čas starať sa o ňu...najradšej zo všetkých zvierat som mala perzského korúra,pred pár rokmi mi ho kúpil otec a potom začal rodičom nejak vadiť tak ho zobral keď som raz doma nebola a nejakému známemu vraj daroval s tým som sa doteraz ešte nezmierila
mala som morciatko, volala sa Kryska. Vystupovala som ako sestrocna z auta a Kryska bola v cervenom vedierku. Okolo isiel krasny pes. S mamou sme sa rozpravali s jeho majitelom, hladkala som ho a zrazu ten Husky len CHŇAP a kusol do Krysky. Na mieste mrtva. Plakala som. POchovali sme ju na zahrade vedla nasho zrazeneho psa. A este dlho som mavala nocne mory....
keď mi zomrelo prvé morské prasa, tak som plakala skoro celý deň pochovali sme ho za záhradu spolu s ďalším morčaťom a dvoma korytnačkami...hotový cintorín
10 mladatiek skreckov zlatych- zozrali ich vlastny rodicia a este 3 korytnacky- moja inteligentna babka im dala do akvaria neprevarenu vodu a dostali nejaky zapal ociek a zomreli ...za tymi korytnackami som strasne plakala... dokonca som odmietala ist do skoly... som mala asi 9 rokov...
No, dneska mi zemřela rybička ( měla jsem ji přes 2 roky ). No, a jinak mi už zemřel pejsek, morče, křeček, rybičky - všechny jsem oplakala, nejvíc asi pejska
prve morca som mala 8 rokov....a ked uz bol na tom uz zle som isla s nim k veterinarovi a on ze:sak uz mal byt 2 roky mrtvy...ale co uz stava sa..hlavne ze je optimista... a teraz mam potkanicu..o chvilku uz bude mat rok a nieviem ako dlho vydrzi..ale sak snad co najdlhsie... a mala som 7 kreviet..ale teraz uz len jednu mam lebo mlokovi zachutili.... chudence..a to som ich chcela povodne hadzat korytnacke
no asi 6 skreckov, prvy mojou vynou, nechtiac som ho pripucil, ale tak bola to aj sestrina vyna, ze ho pustila a ostatni uz prirodzenou smrtou, väcsinou sa to stalo den pred odchodom za rodinou na navstevu, no to je ale nahoda , potom raz rodicia doniesli domov psika, bigla, ktoreho sa jeho pani chceli zabavit, tak teraz zije s nami, konecne mam psa, chcel som skor, no nikdy nedovolili, oni nam nedovolili ani toho prve skrecka, ale tak ho dostala mamka na narodeniny , kedze sme nic nemali, tak prvu noc pobehoval len tak po byte a potom uz bol v akvarku, v ktorom teraz zije potkanica Zofka ktoru si brat doniesol
no keď som m ala cca 3 roky zomrel nám náš pes ktorého mal oco ešte od vojny nepametám si to ale určite mi to bolo lúto rečko bol moj miláčik a pred 3 rokmi mi zomrel papúch chudáčik starý bol..
mi mame na dvore cintorin pomaly..raz ked som nasla kocurika takeho uz vacsieho tak som si ho zobrala domov bol u nas asi pol roka no jedneho vecera ked som nanho kricala uz nedosiel..tak sme si povedali ze budeme mat dalsieho ale toho jedneho dna v sobotu rano zrazilo auto..tak sme si zas zobraly tentokrat uz dvoch kocurika a macicku.ale moja micka mi pred rokom na mikulasa niekam zmizla takze ostal uz len kocurik tak sme mu doniesly dalsiu macicku no teda asi kocura ktoreho zrazilo tiez auto..tak aby nebol sam mali sme dalsieho ktoreho ale presne v SOBOTU a na MIKULASA zrazilo auto..tak mame uz len jedneho a potom este papagaja a malu zebricku australsku..mala som aj psa ale je tiez zakopani ako aj macky a dve zebricky..a uleteli nam aj dve blaznive korely lebo moj bracho nemohol spat!! ..kto je natom horsie??
Mne dnes zomrel psik ( horsie je, ze som ho sam nechtiac zrazil ked som parkoval, no netusil som ze beha po dvore a bol este malicky na to aby si uvedomil ze pod auto nema chodit...mam teraz hrozne vycitky a stale ho vidim ako sa tam na zemi trasie a umiera... ( neprajem nikomu..
ked mi zomrel pes, tak som asi mesiac vkuse plakala, a tyzden som kvôli tomu nechodila do skoly.. keď mi zomrela korytnačka, tak som plakala asi 15min a potom ma to preslo.. bude im lepšie
zomrel mi zajo a vtedy som nehorazne dlho revala. a teraz mam psa ktory je moje najmilovanejsie babenko a ked sa mu nieco stane niekedy tak sa z toho asi rok nespamatam. : (
Keď som bola menšia, obesila sa mi prvá andulka (na štedrý večer), smutná som bola, no už si toho moc nepamätám. Po asi 3 rokoch umreli ďalšie andulky. Zakopali sme na záhrade. Pes (jazvečík) mi umrel ako 15 ročný, slepý už bol, pamätám si ako som ho ešte hladkala ráno, keď som išla do školy (ešte zš) a po škole mi mama oznámila, že umrel. Neplakala som pred nikým, umrel na starobu, to ma tak upokojovalo. Dodnes ma na zadnej záhrade hrob Po večeroch som plakala o samote za ním. Asi dva roky pred jeho smrťou sme mali ešte jedného psa (slovenský topoľ), on mal nejakú chorobu už zo starosti, tak tato nás oklamal, že ho zverolekár usmrtil, no v skutočnosti ho odstrelil v horách.
Do polroka (asi) sme kúpili takého istého jazvečíka, ako bol ten náš, šibal je, máme ho asi 7 rokov a veľmi ho zbožňujem ^^.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
plakal som aj ja aj segra (tušim ked sme mali 8 rokov?)
a ano pochovali sme ho na zahradke
aj križik som mu urobil.. bol to zlaty škrečulo. k nemu som bol naviazany.
na toho druheho čo som mal po ňom som už nič také vážne necítil a keď chcípol ,tak skončil v smetiaku.
proste nemohla som si ho nehat tak sme ho museli dat do utulku : disappointed: vtedy mi bolo na nic ked som videla kam ho to davam
a este rybky,ale tie sa pozrali navzajom
Aj ked som ho nemala rada (pretoze ma pokusal do prsta) som plakala... Zvlastne..
ale pamatam sa,ze som dostala u babky psika a tak som s nim ako5rocna isla na prechadzku..ale som nemala obojok pre neho a zrazu sa pred nami rutil kamion a ja som toho psa volala a nesiel ku mne a tak som nazivo zazila ako ho ten kamion zrazil..strasnee...
trpela som ako kvoň... ale ne.. uz si nepametam ale nic zvlastne pokial mi pamet siaha
Do polroka (asi) sme kúpili takého istého jazvečíka, ako bol ten náš, šibal je, máme ho asi 7 rokov a veľmi ho zbožňujem ^^.