ano,jeden jediny krat som siel na konkurz do radia na moderatora, a ako som cakal v parku vedla rozhlasu, lebo som mal asi hodinu cas este, tak ma osral vtak na pleco
bolo leto, moje tricko bolo znicene, musel som si ho dat dolu schovat do ruksaku a dat si na seba v tom teple mikinu
ty kks ja neviem asi aj áno kedysi, ale teraz naposledy keď som išla s kamošku po chodníku tak medzi nás zrazu také hovno od vtáka padlo a ty kks akurát medzi nás, kebyže ešte o kúsok ďalej, tak by padlo na ňu alebo mňa
noo mna uz davno na ruku......ale to len dvore...takze to nebola az taka katastrofa....a ako uz july spomynala skoro nas jeden osral...a to akurat po ceste do skoly...
Hej rovno na hlavu som sa nemohol prestat smiat..som isiel akurat z mesta domov s kamoškou..a zrazu iba kvic...a ja to co? a hovno na hlave..no tak som mal statočný záchvat smiechu ale ked som to daval dole nebolo to moc príjemné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bolo leto, moje tricko bolo znicene, musel som si ho dat dolu schovat do ruksaku a dat si na seba v tom teple mikinu
mnoo moju matku osral holubked vychadzali s kostoola po svadbe
mne sa nastastie vtacie hovienka vyhybaju