ja som "pocul a cital" ze na LSD by si si mal dat pozor,kedze si este neskusal mal by si zacat hodne opatrne a radsej dolozit ak sa budes citit,a ber ohlad nato ze LSD potrebuje min. hodinu kym zacne posobit naplno... a ten cas si radsej najdi lebo ak to prepisknes skoncis na psychiatrii a ak to prepisknes moc uz nikdy nebudes normalny..
PS:najlepsie spravis ked sa nato vykasles,poznam ludi co skusali a ani jeden by si uz NIKDY nedal...
@frano ja už počujem a čitam asi tak 7 rokov a jasné ked ma niekto psychické problémy a zobere LSD kvoli tomu aby "vypadol" z reality tak je určite možné že to skončí badtripom ale pre vyrovnaného človeka by to nemalo byť až také nebezpečné ak nezje A3 vykres aj ked asi ide hlavne o to vypadnút z reality a spoznať svoje vnútro, skúsiť stav zmeneneho vedomia, zvačšit kreativitu a predstavivosť...dokonca som počul že človek na LSD ma iny pohlad na riešenia problemov ktore ho uz dlhšie trapili, myslim tym pracovne ulohy alebo jednoducho čo človek nevedel predtym vyriešit..nie nepotrebujem s LSD riešit svoje problemy
@yosef urcite mas v njecom pravdu,ale neporovnavaj skuseneho uzivatela s novacikom!!Ked vies do coho ides a vies v tom behat je to uplne ina situacia ako prvy krat!!
A nech to tu obhajujes ako chces,stale si myslim ze je rozumnejsie skusit ho od toho odhovorit ako ho v tom podporovat!!
Ked ti chuti daj si,nic proti ale nahovarat nato dalsich njeje spravne.
PS:som zvedavy ci by si to odporucal aj svojim blizkim tak ako ludom ktorych ani nepoznas... (a ak ano,mal by si sa zamysliet)
Tak ako mojim blizkym tak ako hocikomu cudziemu by som to neodporučal ale ani nezakazoval, každý človek má svoj zdravý usudok a snád vie čo može a čo nie a ak tu ja zreferujem niektoré situácie ktoré ludia opísali ked boli pod vplyvom LSD a boli pozitivne neznamena ze ich navadzam na užívanie...to je asi také tvrdenie ako niekomu povedať nech si natre rožok s nožikom a on sa miesto toho podreže
Ten stav pozmeneneho vedomia vies dosiahnut aj bez drogy, ale vsak naco, ked tu mas drogy ze? mna na ludoch fascinuje to, ze este nevedia poriadne ani chodit , ale uz by chceli lietat vsetci na Ayahuasce, DMT , LSD a pod. mimo tejto reality.
@method mna najviac na ludoch fascinuje to ze hodnotia cloveka este predtym ako ho poznaju ako napriklad ty, ano viem ze sa da toho stavu dosiahnut aj pomocou meditacii a ano mal som uz aj lysohlavk ale na prvy krat ma zaujali a na druhy nie preto som sa na to vykaslal...btw ayahuasca a DMT je vlastne to iste len ayahuasca je vysledny produkt ktory obsahuje DMT, mudrc...
@yosef podla mna je aj kazdodenna realita naplnena zazrakmi, btw ten moj post nebol mysleny na teba, ale skratka som sa stretol uz s X pripadmi, kde ludia, ktori nezvladaju bezne veci a maju problemy si chcu ulietavat mimo. Co, ako si ty pisal, asi tvoj pripad nieje a mudrc v tomto isto niesom a som rad, ze niesom
@obey aha uz som si to všimol zas podla mna a mojich osobnych skusenosti piko nie je nič moc, možno raz za čas ale ak to niekto žere dlhšie tak peniaze, zlato a ine cennosti miznu z domu velmi rychlo kamarat dokonca prevrtal stenu, s karbobruskou rozrezal trezor a zobral 150 000 a to všetko ked jeho rodičia boli doma
@yosef ber to tak že celkovo fetovať sa neoplatí pretože potom môžeš dopadnúť aj takto » udalosti.noviny.sk/z-domova/02-12-... :/ checkuj video tam dole.. samozrejme (teraz pre tých nechápavých) takto nemôže skončiť nikto ak bude húliť trávu, šalviu alebo hašiš, jesť huby alebo akékoľvek iné 'prírodné drogy'
@obey tu knihu o tom lukym som čital, zaujimavy pribeh inak nemam rad tvrdenia ze trava je branou k tvrdym drogam ale naopak nemam rad zastancov toho ze vsak co, je to len trava, neda sa vsetko hodit do dvoch skupin...ja som mal kamarata s ktorym som kedysi zacal hulit, ja hulim doteraz a on si picha heroin...a mozem povedat ze on ho uziva kvoli tomu ze nemal moc dobre detstvo, bol bez rodičov a toto mu oslabilo mysel a volu, potom stačila jedna ponuka od spolupracovnika a je z neho troska...:/
knihu som čítala aj ja a dala som si tú námahu nájsť aj video
čo sa týka trávy s tebou súhlasím je to len a len na každom samostatne či chce aj niečo tvrdšie..
poznám jednu babu môže mať 13 alebo 14 rokov viac ako 14 určite nie.. Ona začala húliť cca v 12 (húlila každý deň) a už vtedy si hovorila že ona chce byť 'profesionálnou feťáčkou' ako ja osobne si myslím že toto je na psychiatriu pretože ako sa dalo čakať, začala brať piko.. ak je pravda čo som počula tak prešla na heroín ale to overené nemám
@yosef presne to som sem chcela dat. DMT je podla mna najzaujimejsia droga na svete...koli nej sa deti rodia natripovane lebo to ludia maju aj v mozgu a male deti hlavne preto vidia veci co my nie
@plutvonozceakrivozubky prva vec neviem ci sa da DMT definovat pojmom droga, neviem ci boli nejake studie robene co sa tyka zavislosti na tejto latke... po druhe celkom nechapem tomu ako moze uzitie DMT sposobit to ze dieta sa rodi natripovane
@plutvonozceakrivozubky pretoze by ta latka asi musela pozmenit informaciu v DNA, bohvie mozno je to mozne ale ak je to pravda tak uz si to neprosim a po tretie o 2cB pocujem prvy krat, explain it
-Drogou sa mysli vsetko co ti sposobi zmenu vnimania sveta,nie iba to ci je mozna zavyslost,takze hej,droga to je. Nvm ako je to so studiami so zavyslostou,ale tak predpokladam ze bude takmer nulova podobne ako u lysohlavok a inych kamaratov. Jedinu studiou co som o tom citala bola kniha kde tipek dostal povolenie robit pokusy na dobrovolnikoch a popisoval tam ich stavy,sposob uzitia atd... » www.martinus.sk/?uItem=44578... toto by mala byt ona
-to natripovanie nesposobi uzitie DMT ale jeho vysoka hladina v mozgu deti,ono sa tam proste vyskituje bezne(tusim to tam aj hovoria v tom dokumente..inac je aj v rastlinach a barcom vsetkom).
-Nechapem preco by to ale hned malo menit DNA,ved ked si das LSD tiez ti to nemeni DNA,iba ovplyvnuje mozog.
-No a 2CB je halucinogen zo serie 2CX,popisala by som to ako demoverziu LSD,ale zas zalezi na tom kolko si das,jedna davka(fakt netusim kolko to je,nechala som si to vzdy davkovat niekym inym) mne vacsinou sposobi rychlejsi tep,rozsirene zrenice,zvyraznenie farieb,tahanie kutikov do usmevu s obcasnym huronskym smiechom,predmety ako keby dychaju a mierne menia svoj tvar,kora stromu sa napriklad vlni a tecie. Ale raz som si dala omylom viac, dala som si k tomu 4 bonga a hned som pochopila ze sa nevraciam do tej istej miestnosti z akej som odisla...velmi zive a rychle fraktaly ktore sa krutili divnymi smermi a po zavreti oci sa nic nemenilo,cize sanca na spanok nulova. » plc.host.sk/stavy.htm... tu si mozes precitat viac o zazitkoch v kolonke 2C-x
LSD Akože fakt pozor nato, lebo stačí dať si zlú dávku a predávkujete si aj na 5 rokov do Pezinka na psycho. S LSD treba byť velmi opatrný aj pri výrobe. Lebo oblejete sa a ste v piči na roky ny psychiatrií. Ale v pohode množstve napríklad napustený papierik, tak to je FUNKY NÁLADA A KOLKO FARIEB, JÚJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
PS:najlepsie spravis ked sa nato vykasles,poznam ludi co skusali a ani jeden by si uz NIKDY nedal...
A nech to tu obhajujes ako chces,stale si myslim ze je rozumnejsie skusit ho od toho odhovorit ako ho v tom podporovat!!
Ked ti chuti daj si,nic proti ale nahovarat nato dalsich njeje spravne.
PS:som zvedavy ci by si to odporucal aj svojim blizkim tak ako ludom ktorych ani nepoznas... (a ak ano,mal by si sa zamysliet)
ale tak keď chceš ísť rovno na LSD tak pár faktov ktoré by si mal vedieť
-účinné látky LSD sa ukladajú do tela, môžeš byť čistý po jednej dávke už celý život, aj tak sa ti stavy a flashe môžu vracať
-halucinácie nemusia byť príjemné, môže ti z toho preskočiť
-stav môže trvať aj vyše 12 hodín!
-môže vyvolať schizofréniu už po prvej rane :/
ja osobne by som si radšej dala čiaru pika ako štvorček LSD
tuto máš ešte niečo o tom » rastamama.sk/o-drogach/magic...
.......ale keď už sa mám vyjadriť tak by som len zopakovala @14
halucinogény+ja = nonsens
ale ak vyskúšaš,nezabudni napísať ako bolo
ja osobne nie moc dobré
čo sa týka trávy s tebou súhlasím je to len a len na každom samostatne či chce aj niečo tvrdšie..
poznám jednu babu môže mať 13 alebo 14 rokov viac ako 14 určite nie.. Ona začala húliť cca v 12 (húlila každý deň) a už vtedy si hovorila že ona chce byť 'profesionálnou feťáčkou' ako ja osobne si myslím že toto je na psychiatriu pretože ako sa dalo čakať, začala brať piko.. ak je pravda čo som počula tak prešla na heroín ale to overené nemám
-Drogou sa mysli vsetko co ti sposobi zmenu vnimania sveta,nie iba to ci je mozna zavyslost,takze hej,droga to je. Nvm ako je to so studiami so zavyslostou,ale tak predpokladam ze bude takmer nulova podobne ako u lysohlavok a inych kamaratov. Jedinu studiou co som o tom citala bola kniha kde tipek dostal povolenie robit pokusy na dobrovolnikoch a popisoval tam ich stavy,sposob uzitia atd... » www.martinus.sk/?uItem=44578... toto by mala byt ona
-to natripovanie nesposobi uzitie DMT ale jeho vysoka hladina v mozgu deti,ono sa tam proste vyskituje bezne(tusim to tam aj hovoria v tom dokumente..inac je aj v rastlinach a barcom vsetkom).
-Nechapem preco by to ale hned malo menit DNA,ved ked si das LSD tiez ti to nemeni DNA,iba ovplyvnuje mozog.
-No a 2CB je halucinogen zo serie 2CX,popisala by som to ako demoverziu LSD,ale zas zalezi na tom kolko si das,jedna davka(fakt netusim kolko to je,nechala som si to vzdy davkovat niekym inym) mne vacsinou sposobi rychlejsi tep,rozsirene zrenice,zvyraznenie farieb,tahanie kutikov do usmevu s obcasnym huronskym smiechom,predmety ako keby dychaju a mierne menia svoj tvar,kora stromu sa napriklad vlni a tecie. Ale raz som si dala omylom viac, dala som si k tomu 4 bonga a hned som pochopila ze sa nevraciam do tej istej miestnosti z akej som odisla...velmi zive a rychle fraktaly ktore sa krutili divnymi smermi a po zavreti oci sa nic nemenilo,cize sanca na spanok nulova. » plc.host.sk/stavy.htm... tu si mozes precitat viac o zazitkoch v kolonke 2C-x