Ahojte Zaujímalo by ma či nepoznáte niekoho, kto prestupoval na LFUK a uznali mu aj známku E, aj keď v študijnom poriadku je oficiálne stanovené, že sa uznáva len A-D ( nie vždy sa dodržiava ŠP, preto sa pýtam). Za odpovede vopred ďakujem
@staphylococcus nemám momentálne čas skákať na študijné, ani to nejak špeciálne riešiť. Opýtala som sa len pre vlastnú zvedavosť či náhodou s tým niekto nemá nejaké skúsenosti
@Staphylococcus Keby na tie maily aj odpisovali tak by to bolo o inom, ale nebudem sa tu s nikým hádať. Slušne som sa opýtala a ak mi nik neodpíše tak nevadí.
Slusne si sa opytala, ja som ti slusne odpovedala tak sa neurazaj ako male decko. Rozhodne je lepsia moznost spamovat studijne mailami a telefonatmi nez sa pytat na birdzi. Ale tak tvoja vec, no. Ludia co len sedia na riti a cakaju, ze za nich vsetko vybavia ostatni tak aj dopadaju.
Po prvé nik sa neurazil. Po druhé neviem čo tu teraz riešiš, keď ma ani nepoznáš a nevieš žiadne podrobnosti ani detaily o tom čo robím, čo nerobím, či na niečo čakám atď.
@mira_mira Myslím si, že to je skôr vec individuálna, podľa mňa berú aj to do úvahy odkiaľ prestupuješ (Ostrava x 1. LF UK) pretože nie všade je známka o tom istom...
@corwinuss ďakujem ti za názor Ja chodím do KE a tam je to dosť ťažké naškrabať na E nie to ešte A, takže sa sem tam pohrávam s myšlienkou odísť niekam inam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov