však je to len na tebe, už si nemusel byť ale si ,lebo sa asi bojíš ale neviem aký máš problém ,ved dnes existuje toľko kuriev že väčší problém zo žúru je odýsť bez jebačky
ja poznam cloveka ktory prisiel o panictvo v 29 rokoch a pritom je to celkom fesak... takze to zalezi len od teba ako sa k tomu postavis ci je to dobre ci zle ze si este panic zalezi od tvojho postoja druhi sa ti do toho nemaju co starat
určite si z toho nerob vedu, aj ked chapem, ze ta to trapi. Zalezi to konkretne od teba, ci to chces prvýkrát robit s niekým, koho budes skutočne lubit a teda si dockás na tu vyvolenú alebo s hocijakou stetkou, čo dá kazdému.
A normálne to je určite, poznám o dost starších, ktorí to este nerobili.
rehoot Ja mam 17 a este som sa nebozkaval (podobne ako vacsina mojich kamosov sedemnastnikov); a ze by som za tento rok, este do osemnastky, mal prist o panictvo tak to je len taky krajsi sen Toto nie je vylievanie mojich komplexov, ale jednoducho opis reality pre vacsinu sedemnastnikov /aspon z mojho okolia, mozno zijem v nejakej zastaralej stvrti/. Nechapem ako vobec niekoho moze trapit taka blbost ze ma 18 a je panic...
Ako si toto cele citam tak to vyzera ako keby vazne kazdy bral za samozrejmost ze 18-rocny chalan uz nie je panic.
Ale vazne, myslim ze je to pre chlapcov skor luxus. Moze si to dovolit bud ten typicky velky SHRAAC, alebo taky, co ma vaznejsi a serioznejsi vztah. Ak chlap nie je z tych dvoch skupin, je len veelmi mala pravdepodobnost ze bude mat sex do osemnastky, za tym si stojim.
Aduliatkodca Presne moj pripad. Dlho som cakal na tu pravu. Dosla, cakam, cakam, opustila ma a ja som si to rozdal s tou prvou, kt. som stretol a mal som o dost viac ako 18, ked to bolo prvy raz.
Moj nazor je jasny som natom asi tak ako aj ty mohol som stratit pinictvo ale nechcel som neze by som sa bal ale necitil som ze to je s tou pravou a nemas sa kam ponahlad praveze ty co ho stratili skor si sex a podobne veci suvisiace s tym nevedia vazit tak si pockaj na tu pravu a to bude ono to ptrave orechove a nikdy nechod na sex na jednu noc lebo to je hotova samovrazda
je to uplne normalne..podla mna je skor nenormalne ze pomaly uz male 13-tky toto o sebe povedat nemozu. ...so sexom zacni az ked budes na to pripraveny ty a nepodliahj tlaku okolia..ja by som urcite radsej mala nieco s chalanom ktory je panic ako s takym co oprel kazdu slapku v meste..
nechapem tu otazku ci je to normalne....chlape sak sa spametaj to neni otom ze napr.mas urcene ze v 18 matura...atd...to je len tvoja vec kedy kde a skym....tak preco sa to pytas ostatnych...hmm???
ak si este stale panic tak asi bude nejaky dovod..ako napr ze si este nestretol daku fasa holku alebo tak...alebo mozno aj iny dowod...
poznam chalana co ma 23 a so ziadnou holkou ani nechodil,nie to zeby sa s niekym vyspal. sice je to skor jeho vina,lebo jeho nazory su trosku viacej divne a jeho spravanie...no neviem neviem...2tyzdne s nami chodil von a mala som ho plne zuby...
hmmm...sice je podla nejakych ludi je prist o panictvo co najskor moderne vies panictvo neni nic zleee ...vsak nevadi ze mas 18 a nemal si sex ppraveze uz ty mladi 12-13-14-15 rocny co este nevedia ani na co to maju dal tak by som to do teba pichol ze by si spadla a taketo kraviny vies velky frajeri to je uplne v poriadku ze si etse nemal sex vsk norlamne plus praveze sa cudujem sa som milo prekvapena ...ze niesi taky nadrzanec ze vsetko co len vidis a ze tvoj z,ysel zivote je sex ja mam 14 sex som nemala niekotry sa mi smeju ale vsak to neni hanba hanba by bola keby som uz mala! ...ja som nemala a ani sa nechystam MAAAAAAAAM ESTE CAS... no nie? a preto ti vravim neboj to neni zle zue si nemal raz to pride!
to uz de sme, ze sa smeju 14rocnym, ze s nikym nespali ?? fuhaa... o chvilu budu spolu spavat 10 rocne deti. A tie 14 rocne potom nech idu plakat niekam inam, ked zistia, aku kokotinu spravili, lebo pochybujem, ze niekto je v takom veku zrely na to.
si na tom lepsie ako ja ja mam22 tiež som panic , baby som mal ale este ani jednu som nepustil tak daleko ...asi ich nemam dostatočne rad...a chalanom ...kamosom sa chválim že vsetko bolo ako má byt....sak by ma vysmiali xD
ja mam 18 tiež som panic a vobec ma to nesere... ako už páni povedali zohnať jebačku a vyklátiť ju to je to najlahšie čo bolo kedy objavené ale tak zbaviť sa tejto nevinnosti treba životné skúsenosti sú dvoležité... a ešte navyše nechceme chitiť sifilis, žejo ? hehe... ok.. to je jedno... ked sa ti bude chciet tak si zasunies... je desat ci mas 12-18-20 ... vela zdaru a nech ťa taketo kraviny netrapia
Ja mam 19 a tiez som panic, tak v pohode, ved ked to ma prist, pride to. Ja to chcem prvy krat zazit s niekym koho budem velmi lubit, mrzelo by ma neskor, kebyze moj prvy sex nie je bez lasky, potom by som nan nemal take pekne spomienky. Takze sa nikam nemusis ponahlat.
Heh..no vieš, teraz je to pre chalanov dosť trápne, keď nemal sex ešte v 18- tke. Teda chalani sa zvyknú tak urážať..to je tak isto aj u babách. Akoby sa vysmievali. Ale ked mám pravdu povedať, tak nemusíš sa nikam ponáhlať. Ja myslím, že si mladý, že máš ešte čas. A ak ti môžem poradiť, tak sprav to radšej z lásky. Je to oveľa krajšie. Viem toho dosť o tom, aj ked som len baba a mám len 17...no dosť som tým už presla. Aj pre chalana je najkrajší sex z lásky.
ach boze kde sa chcu ty vseci ludia ponahlat ..ved mate casu dost .... a co ze mas 18 a si este opanic ?? je na tom nejaky rozdiel??? ...bud rad ach boze kto to vie?? nikto iba mi... tym ktorym si to povedal astalo sa ti nieco ?? nie tak to neries ved raz to pride
kokot jebko co sa stazujes.... ja mam 20 cez leto a taktiez stale nic, a nebanujem, lebo viem ze som mohol otocit aj dvadsat zien, len nechcem, hladam prvu kera bude super ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ja som o to prisiel v 19 aj par mesiacov
ach jaj...v prvom rade si uvedom,ze sex nie je len cista jebacka...som zvedavy ci si schopny znasat uz aj pripadne nasledky...
"Sex je pro děcka,dospělí chlastááááj!!"
A normálne to je určite, poznám o dost starších, ktorí to este nerobili.
Ale vazne, myslim ze je to pre chlapcov skor luxus. Moze si to dovolit bud ten typicky velky SHRAAC, alebo taky, co ma vaznejsi a serioznejsi vztah. Ak chlap nie je z tych dvoch skupin, je len veelmi mala pravdepodobnost ze bude mat sex do osemnastky, za tym si stojim.
ak si este stale panic tak asi bude nejaky dovod..ako napr ze si este nestretol daku fasa holku alebo tak...alebo mozno aj iny dowod...
ako som uz skor povedala,ono je to v pohode
To dnesa doba je uz fakt taka hrozna, ze 18 rocny clovek si mysli, ze to nie je normalne???
nieje na tom nic zle, nech si mysli kto chce co chce