@salora
Priamo na chlieb ti drbnú nálepku! Vieš ako ťažko sa to dáva dole! Musíš urvať kus kôrky ak to chceš dať dole rýchlo.
V žiadnej normálnej krajine to nerobia, aj ľudia v Maďarsku si z toho robia srandu
@ps102 robia to aj v inych krajinach a mali by to zaviest aj u nas, lebo tie prijebane predavacky v hypermarketoch ani nevedia, co predavaju a listuju v tych svojich itinerároch, co to mas vlastne v kosi minule sama pytala v Tescu, co to mam vraj za chleba okrem toho to je neskodne potrav. lepidlo... aj na klobasach su neraz nalepene nalepky
Ráta sa to, že som bola na východe? ten mi príde dostatočne exotický inak som bola za hranicami len v Poľsku, Rakúsku, Česku .. Možno ešte Praha - tam by sa dalo hovoriť o exotických ľuďoch, len čo sa priblížite K nejakej turistickej atrakcii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale vazne, nemam zaujem chodit do ziadnych krajin, dke s atreba ockovat cestovatelsky ma zaujima jedine Europa
@ps102 a čo je na tom čudné?
Priamo na chlieb ti drbnú nálepku! Vieš ako ťažko sa to dáva dole! Musíš urvať kus kôrky ak to chceš dať dole rýchlo.
V žiadnej normálnej krajine to nerobia, aj ľudia v Maďarsku si z toho robia srandu
ale chcem ísť všade na svete...najviac asi do Thajska
Raz aj chorvatsko, lebo sme boli tak na juhu a tam minto prislo vcelku exoticke.
A us nevjem.
aj z vyjdenia do záhradky mám mimoriadny zážitok
neviem
ja som bola len Chorvátsko, Taliansko, Anglicko
a Česko, ale tak to sa neráta
Ale inak som bola aj v Holandsku, Francúzsku, Chorvátsku.