Vacsinou zaspavam na bruchu. V noci sa deje bohvieco, ale kazdy druhy den najdem bud deku alebo vankus na zemi No a zobudim sa zvycajne leziac na chrbe
Heh hej, aj mne sa paci otazka Najma poloha plodu Mne sa zda, ze najcastejsie zaspavam na pravom boku, ehm...a v polohe plodu ale inak spim rozne. A tiez neviem spat na chrbte, to sa neda
na bruchu, pod sebou zhuzvany kus paplona alebo vankusa, hlava otocena dolava, lava ruka pri tvari, prava noha (alebo obe) vystrcim kusok z postele, pomrvim sa aby som "zapadla" do matraca a este jeden obrovsky nadych plniaci celucicke pluca, prudky vydych aaa potom uz neviem o sebe ... ale asi tak podrobne si to nechcela ...no čo zaspávanie je mi pôžitkom
Nedokážem zaspať ináč ako na bruchu nech sa deje čokoľvek po ceste do Chorvátska som nespala viac ako 24 hodín len preto lebo som nemohla spať na bruchu
Na bruchu s rukami pod vankusom alebo pod bruchom Ale kedze bezne chodim spat o 3-4 rano tak zaspim v hocijakej polohe Uz som spal aj na zemi a na stolicke
na chrbte a celu perinu mam pod kolenami aby som nohy nemala vystrete a pravu ruku mam vylozenu na zvysku periny (prava musi byt vyssie ako lava ). inak ani nespim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
183 komentov
a niekedy ked mi je nahovno tak schúlená ako ježko do prava
a tak teraz môžme spokojne zomrieť
Vacsinou zaspavam na bruchu. V noci sa deje bohvieco, ale kazdy druhy den najdem bud deku alebo vankus na zemi No a zobudim sa zvycajne leziac na chrbe
Maximálne unavená, bez paplónu a v provizórnych podmienkach (úzka drevená lavica) beriem, ale dobrovoľne..?
1.) na chrbte s rukou pod vankúšom, je mi tak proste dobre, keď si narovnám celé telo
2.) na boku (jednom alebo druhom, s paplónom prehodeným cez jednu nohu a s rukou opäť pri hlave
no ale budím sa všelijako. každopádne, nespím na bruchu. skoro vôbec.