asi v takej že o jednej rano pridem domov, po špičkach k nej...pozriem sa ako sladko spi....po tichu si vyzležiem veci....a...sadnem si za book a prebudzam sa rano na gauči
niekedy na lyžičky....väčšinou sme večer na lyžičky, ale potom už zaspávame každý na svojej polovici a budíme sa takisto.....furt sa smejem, že ja na jednom konci postele, on na druhom a medzi nami mexiko
@0 čo sa týka zobúdzania tak si nie som istý, síce som sa často zobudil automaticky v momente keď dotyčná, ale všetky moje ženské boli dosť čiperné, čiže kým som stihol otvoriť oči tak už boli vonku z postele a "dávali sa dokopy", alebo aspoň nejak zmenili polohu
Podľa veľkosti postele; na jednolôžku romanticky za ručičku etc a keďže človek má reflex na 20 cm životného priestoru sa neotáčať, aby nezjebal, tak sa aj zobudíme.
Na dvojlôžku čakám, kým priateľka zaspí, vysúkam si spod nej končatiny a s veľkým pôžitkom sa jej otočím riťou. Ráno sa zase tvárim, že som vôbec nespala takmer na druhom konci izby.
hmmm tak väčšinou sme nespali ...ja nikdy neviem zaspať v tom jeho byte ale keď ma prosí , či nemôžme chvíľu spať tak väčšinou lyžičky a ešte ma musí hladkať pri tom aby ma uspal prípadne v objatí.... a keď zaspí tak aj keď sa otočí alebo nejak pomrví tak vždy mi vopchá paprču pod perinu a hľadá ňou moju ruku...aj keď je chrbtom tak ma drží za ruku vyzerá to dosť nepohodlne ale tak on vie prípadne ak sa otočí chrbtom tak si ma pritiahne k sebe a moje ruky si dá okolo svojho pásu vlastne je to strašne milé
Väčšinou, teda vždy!! on zaspí vždy prvý takže nič iné mi neostáva len sa k nemu nejako pritúliť a väčšinou sa budíme chrbtom od seba a ja teda natlačená maximalne na stene D
pokial mi niekto iny okupuje postel, tak moje sance na pokojny spanok su velmi mizive.. vlastne som s mojimi ex v posteli ani raz nezaspal, nanajvys len v kratkych par minutovych intervaloch...
Teraz som sám, ale s ex som zaspával v objatí, potom mi tŕpla ruka, tak sme sa museli oddeliť a keď zaspala, tak som sa otočil na druhý bok, lebo som si už necítil polovicu tela ja sa musím aspoň 10 krát otočiť okolo svojej osi, kým zaspím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@ygor Obžúvaš jej hlavu?
Normálne, ako nič.
a budíme sa nevyspaní a rozbití
@0 čo sa týka zobúdzania tak si nie som istý, síce som sa často zobudil automaticky v momente keď dotyčná, ale všetky moje ženské boli dosť čiperné, čiže kým som stihol otvoriť oči tak už boli vonku z postele a "dávali sa dokopy", alebo aspoň nejak zmenili polohu
Na dvojlôžku čakám, kým priateľka zaspí, vysúkam si spod nej končatiny a s veľkým pôžitkom sa jej otočím riťou. Ráno sa zase tvárim, že som vôbec nespala takmer na druhom konci izby.
Budím sa 50x na opačnej strane postele
a budime sa absolutne nahodne, ale vzdy sa pritulime...