V akom automobile by ste sa radi/rady previezli na okruhu Slovakia Ring, ak by ste mali akúkoľvek variantu k dispozícii?
Ja osobne by som sa veľmi rád previezol na sériovom Audi R8 na 420 koňovej verzii, i keď to asi nie je možné lebo pri takýchto veciach padá záruka, veľmi sa mi páči pohon Quattro, podvozok... Ale ako sen je to milé pre mňa. Ako ste na tom vy?
je toho vela, na sk ring nema zmysel ist s niecim co ma menej ako 300 koni, keby som si mohol vybrat, najskor nejaka f1, ferrari 458, potom nieco zo serie gt3/gt2, honda nsx, s2000, skyline, gt86, jaaj toho by bolo.
tak u mna je to jednoznacne! maserati granturismo mc stradale 4.7 V8 cisty benzin 450koni neskutocny zvuk....a aj ked nieje zdaleka najrychlejsie tak je to jedine auto ktore by som kupoval srdcom keby som mal nan
a ako druhe tam uz by mohlo byt viac aut ale najviac by ma asi zaujimala audi rs6 5l V10 biturbo MTM verzia so 730konmi..to uz je ine zviera hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
... no ked už tak asi GT86 alebo Nissan GT-R
Ja osobne Porsche Carrera, najlepsie neaka GT3
RWB 993/964
a ako druhe tam uz by mohlo byt viac aut ale najviac by ma asi zaujimala audi rs6 5l V10 biturbo MTM verzia so 730konmi..to uz je ine zviera hh
posledný McLaren s monštróznym motorom V10