Ale po škole,to ešte ďaleko..ak budú prijatelné podmienky tu a aj tu budem mať pre koho ostať prečo nie..no rada by som šla niekam na stáž do zahraničia aspoň na chvílu.
asi do nejakého menšieho rakúskeho alebo nemeckého mesta, i keď najradšej by som šiel do Budapešti ale ten jazyk by som nebol schopný sa naučiť a počúvať neustále
Zurich, Innsbruck,... moje podmienky su, ze by to malo byt v Europe, najlepsie nemcina ako uradny jazyk, dobra infrastruktura, cestovny ruch, blizkost hor no a mali by mi zaplatit lepsie ako v Prahe
Určite chcem chvíľu pobudnúť v zahraničí, ale na Slovensko sa predpokladám vrátim. A kde budem to mi bude vcelku jedno, dôležité pre mňa je aby som nebývala sama, ale s niekým a aby som bola v blízkosti priateľov.
Košice (už neviem, koľkýkrát píšem , ale nie po škole, ideálne by bolo teraz hneď , aj by som hneď nechala polovicu vecí doma a upaľovala a nikdy sa sem nevrátila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
haha, teraz späť do reality....hnusná Bratislava tuším bude musieť vystačiť
Ale po škole,to ešte ďaleko..ak budú prijatelné podmienky tu a aj tu budem mať pre koho ostať prečo nie..no rada by som šla niekam na stáž do zahraničia aspoň na chvílu.
@linn "ja som celkom spokojná aj doma" "chcela by som ísť preč niekam čo najviac"