kupovať v lete je podľa mňa trochu blbé, lebo cez prázky máš naňho čas, potom začneš chodiť do školy a zrazu sa mu nemá kto venovať. tak len aby to šteňa potom neskončilo na ulici.
Ja som svoju dostala 27.6 čo bolo dosť dobré lebo som sa jej mohla venovať a chodiť s ňou častejšie vonku,keďže som bola doma Jednoznačne cez letné prázdniny to odporúčam
@stenatko jo, leto je dobrý čas na šteňa, ak máš veci premyslené, a si si vedomá toho, že keď príde škola, nebude na psa toľko času. ale bohužiaľ veľa ľudí sa na psa vyserie, keď zistí, že o to sa treba starať aj keď nastanú povinnosti. keď si toto človek nie je schopný uvedomiť, je asi trochu istejšie si zobrať psa počas tých povinností. Ale ja som si vlastne nikdy nevyberala kedy psa podľa ročného obdobia, mne to bolo vždy dosť jedno
@mayah obrovské plus zato, že berieš psa z útulku. a vtedy je to duplom jedno, tam je každý psík iný, keď ti nejaký padne do oka, tak si ho proste vezmi a nehľaď na to, aký je mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Diskusia sa môže zmazať.
» www.facebook.com/pages/OZ-Tul%C3...
mrkni na tú stránku ak sa ti chce
Ja som rada, že ten môj sa naučil cez leto, že musí vydržať medzi ránom a poobedím osem hodín, kým dojdem zo školy.
Som rada, že ma nečakali hovienka a cikačky kade tade po byte, vždy keď som došla zo školy.
Ja som ho síce mala od konca mája, ale to som mala už volnejší čas.
je čas naň, nie naňho
životnosť/neživotnosť nič?
» www.facebook.com/pages/Zatulan%C...
@mayah obrovské plus zato, že berieš psa z útulku. a vtedy je to duplom jedno, tam je každý psík iný, keď ti nejaký padne do oka, tak si ho proste vezmi a nehľaď na to, aký je mesiac