oznacil by som prvu moznost no zarovej aj poslednu...a tak trochu aj strednu
proste pokial je dievca ,,partybitch,, nepocitujem potrebu sa s nou zoznamovat pretozesi zvacsa s takymi ludmi nemam co povedat, na druhej s5rane neodsudzujem ludi ,,pod vplyvom,, pretoze to onich nic komplexne nevypoveda...
za dalsie skor sa zoznamujem cez internet ako fyzicky (niesom prilis socialno spolocenska bytost) tym padom mam malo moznosti na zoznamenie sa fyzicky (ale sem tam sa stane)
a co sa tyka mojho ,,pod vplyvom,, tak mozem (ale nemusim) byt pod vplyvom ( vzdy iba alkoholu co sa tyka zmeny vedomia ) ... u mna tento faktor meni moje spravanie iba v tom ze som mierne spolocenskejsi na rozhovorovej urovni, nic viac
V stave nadrzanosti, cize ked som uspokojeny po vsetkych strankach, nemam motivaciu sa zoznamovat s opacnym pohlavim. Inak na alkohole nezalizi, proste na party sa zoznamujem pripity, na superkalbe ozraty, v skole triezvy...pravda, s alkoholom to ide lahsie, avsak cele je to take povrchne, buee
tak ono celkovo clovek ked ide medzi ludi, tak sa obcas s niekym omylom zoznami. a niekedy som medzi ludmi triezva a niekedy som medzi ludmi opita.
ale co sa tyka "zoznamovania"...... to nepraktizujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keď som triezvy môžem baliť ožraté a keď som ožratý môžem baliť triezve.
proste pokial je dievca ,,partybitch,, nepocitujem potrebu sa s nou zoznamovat pretozesi zvacsa s takymi ludmi nemam co povedat, na druhej s5rane neodsudzujem ludi ,,pod vplyvom,, pretoze to onich nic komplexne nevypoveda...
za dalsie skor sa zoznamujem cez internet ako fyzicky (niesom prilis socialno spolocenska bytost) tym padom mam malo moznosti na zoznamenie sa fyzicky (ale sem tam sa stane)
a co sa tyka mojho ,,pod vplyvom,, tak mozem (ale nemusim) byt pod vplyvom ( vzdy iba alkoholu co sa tyka zmeny vedomia ) ... u mna tento faktor meni moje spravanie iba v tom ze som mierne spolocenskejsi na rozhovorovej urovni, nic viac
ale co sa tyka "zoznamovania"...... to nepraktizujem.
@piotra ci ?