@2 ermm chlapce, pozeram ze tvojou hlavnou naplnou je kritizovanie celeho tohto portalu a jeho uzivatelov, ale naozaj rad by som si kukol ten tvoj super extra socialny zivot, ktory zrejme zijes. a ty sem mimochodom vobec nechodis a vobec si neseres do huby
@12 no ani ne maju tam ovela lepsie veci jak na nejakej mileticke..cze cinsky obchod...preco teda ti keri nakupuju v new yorkeri a terranove im dost ludi hovori ze su dobre obleceni a tak ? hmm
@14@15 ale nie, dakujem, nechcel by som dopadnut ako husty typek s drsnymi anglickymi frazami, ktory drti svojou neuprosnou kritikou ubohych tindezerov na tinedzerskom portali husty si, husty, len tak dalej.
btw tipujem ta na cloveka, co si ten svoj socialny zivot zije na nejakej inej stranke... kde sa zbiehaju taki isti drsni typci so strasne krutym slovnikom
A kde je možnosť aj-aj? Väčšinou prejdem všetky obchody a kde sa mi niečo zapáči, tak tam si to kúpim...nemajú všade to,čo práve hľadám...je to už úplne jedno či je to čiňák alebo butik.Ja osobne na to neprihliadam...
@lukas1 to máte ale problémy, to že sem dakto príde neznamená že je asociál zase tu asi netrávi celý svoj deň od rána do večera... , ako napr dakto si číta na nete správy, tak je tiež asociál ?
hmmm...väčšinou len v športových obchodoch Exisport, SportPro , WinnerSport, a keď chcem nejaké tričká čo iste v dohľadnej dobe zničím zájdem do Terranovy....
mno mala si tam dať aj možnosť kto si v obchode aj niečo čorkne ale kupujem podľa toho kde sa mi čo pááči..
ale blšák? to je čo? to som na slovensku ešte nevidela..jedine tak trhy či čo to jee
no new yorker bol kedysi fajn aj Terranova ale teraz je v nich príliš veľký bordel a drahé ceny tam chodim len ked mam keš inak mam rada Gate a www.metalshop. sk
chanel je s jedným en! to nie je kanál ja kupujem zo všadiaľ, okrem blšáku, a špeci obchod mám u kamošky, volá sa sondžesco a je to buying free of charge
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
btw tipujem ta na cloveka, co si ten svoj socialny zivot zije na nejakej inej stranke... kde sa zbiehaju taki isti drsni typci so strasne krutym slovnikom
ale blšák? to je čo? to som na slovensku ešte nevidela..jedine tak trhy či čo to jee
...kupila som uz viac veci a fakt som stou znackou spokojna!!!