Keď som mal približne 6 rokov sme s otcom pozerali film "It"( Sfilmovaný román od Stephena Kinga), asi týžďeň som nemohol spávať. Odvtedy mám chorobný strach zo šašov, klaunov a podobných individuí.
Ako krpatá som nechtiac zhliadla časť Muchy a Beetlejuice. Obe sú síce v pohode a už sa ich vôbec nebojím, ale vtedy som sa bála a bála som sa toho až dokým som to pred rokom-dvomi nevidela znova, celé, v pohode.
*týždeň... // Pamätám si ešte na jeden zážitok z noci, čo som videl ten film. Asi o tretej ráno som sa zobudil na nezvyčajné pískanie. Pískanie bolo rytmické, akoby si niekto "popiskoval" pesničku. Sedel som ako obarený na posteli, mama spala vedľa mňa a ja som sa pozeral na kalendár pripevený na dverách, z ktorého vychádzal ten piskot.
ale mozno 11 a viac - neviem...ale asi do desat...teda ak za horor ratame votrelca viem, ze nie cisto horor ale ma prvky hororove jednoznacne podla mna a kazdopadne som bol z toho dost posraty
mala som 3-4 roky, sestra asi 7. Naši šli k susedom na návštevu a pustili nám film o hračkách. Lenže asi v tretine filmu začali tie hračky vraždiť (čo rodičia samozrejme nevedeli)
Záleží od toho, čo je za horror považované, a čo nie. Mne osobne sa väčšmi páčia staršie horrory. A keď som videla prvý horror, mala som štyri, možno päť. Netuším, čo to bolo, asi Kukuričné deti/Deti kukurice. Musím povedať, že som sa vôbec nebála, a to sa nevychvaľujem Možno preto, že som to veľmi nevnímala, Boh vie... Každopádne nové horrory nemám moc v láske, nemajú žiaden efekt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
<10
11-15
16-18
>18 ... a ono mi to tam dá toto @admin
Poriadny horor som celý od zažiatku do konca nevidel asi dodnes
Horory su celkovo taka samostatna kapitola.
Komedie nevymru nikdy ludia sa vzdy budu chciet smiat.
Ale horory...... tam uz boli vsetky kvalitne namety davno vycerpane to co nakrucaju teraz uz nema hlavu ani patu.
Horory uz nie su o strachu ale o zdvihani zaludka pri krvavych scenach a to nestoji za pozeranie.