Ešte nikdy, ale rodičia si myslia, že som prišiel najebaný v 12-tich , ale vtedy som nič nepil, bolo mi naozaj zle , no rodičov nepresvedčím, nebol som vtedy najlepšie dieťa
ou jé, toto je tak trápne....poďme sa všetci predbiehať, čo? (samozrejme česť výnimkám). ja som nikdy nebola opitá, nechýba mi to a som na to hrdá. takisto na to, že som sa nikdy nedala na cigarety, trávu a podobné svinstvá.
tak ja som dlho nechodila... vzdy to bolo bud niekde na chate alebo tak... aj teraz uprednostnujem take sposoby.... no ale prvy krat som najebana prisla domov asi v 16tich... kamarat najebany mi na tvar nakreslil nieco (co potom slo strasne tazko dolu).. to som sa tesila ze vsetci spia, lebo ma kamarat doviezol domov, lebo uz bolo vazne neskoro, potiuchucku odomykam, zamykam, idem do svojej izby, este som sa tesila ze sestra je v anglicku ze ani ta nebude mat so mnou problemy ziadne, zapnem svetlo a mama na mna zo sestrinej postele vybafne: kde si tak dlho?? ty si pila???
a ani som nestihla odpovedat, uz sa stratila do svojej izby a az rano sa so mnou normalne bavila
a mam pocit ze niektori tu dost klamu ze neprisli opiti pretoze väcsinou tu pisete ze nikdy no ale pochybujem ze slovenska mladez je takato poctiva sorry ale neveriiim vam ludia...teda aspon niektorym...a co sa tyka tych 13 to je naozaj dost skoro to bych nedelal
najebaná som prišla k tete, babke, starej mame, sesterke, kamarátom, jednoducho všelikde, ale záhadne nikdy som neprišla najebaná domov... ale mala som 15, keď som sa prvý krát opila...
noo ja si nepamatam ale viem ze v 16tich urcite... tak to bolo desne vtedy chudatko mamina ale isla som po svojich len to rano doma potom pochopila ked som ju ani na hajzel nepustila ked som ho okupovala aj 3-4 hodinny bléé .... nikdy viac a urcite nikdy viac doma
orvý krát v 14 ale to sm ešte uhral a šiel som susede ešte kúpiť puding do obchodu ale potom v 15tich som si nevedel nabrať polievku do taniera tak na to prišli
V 13 a nechválim sa len som úprimná ... a nedá sa povedat že som priša ... skôr ma doviezli Fotrovci na mna len nahučali a nakoniec dospeli k záveru že už sa tešia kedy ma v 14 donesie domov polícia ... no a pozrime sa , mám 16 a ešte som fízlovi nesiahla na odznak
prvykrat som sa opila ked som mala 16,5 mno a tak dotuha som sa v 17tich a lutujem to lebo grcky boli po celej ceste a 2 dni mi nechutilo jest ... ale to nasi nevedia ze som prisla spita domov porusila som totiz vecierku a asi som im nechybala
15 parkrat nie vela potom som sa nato vyjebal tak do 17 alebo 18 a teraz uz sa to stava castejsia ale uz sa nesnazim to tajit pred rodicmi oni vedia len nech to neni bars casto..a niekedy aj s nimi si dam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
inak tým by som sa veľmi nechválila, ale ako myslíš..
ja som este domov najebany nešiel,vzdy som dovtedy vytriezvel,a mama ma tusim opiteho este ani nevidela
ale v trinástich som ani pomaly nevedela, čo je to alkohol, nie ešte aby som sa ožierala vonku
ja nikdy.
ja este nie
Najviac som v živote vypila pred prijímacími skúškami, o šiestej ráno nalačno a odtiaľ som samozrejme išla domov, ale to ma nikto ani neregistroval.
Ale ochlastnutá som nebola, 346 bodov z 350
a ani som nestihla odpovedat, uz sa stratila do svojej izby a az rano sa so mnou normalne bavila
Fakt neviem, že sa s tým niekotrí ešte vychvaľujú, skôr je to hanba, že nevedia piť s mierou
ale s niektorými to plieska trochu skôr. a čo