@luc.ka@2 mne na Lidli vadi, ze sa tam neviem dobre orientovat, kopu znaciek je tam velmi zvlastnych, nie su tam kosiky a obvykle su to obrovske obchody s masou ludi. Ta Billa co mam pri dome je mala a ta Jednota este mensia a to mi vyhovuje
Chodím do Billy, lebo ju mám najbližšie, ale je to ten najhorší obchod, každý druhý raz odtiaľ odchádzam úplne naštvaná neuveriteľné ako oni klamú a zavádzajú ale inak chodím radšej do lidlu, teda ak mám viac času..
@azizi@3 s tym suhlasim, ten priestor je priserne chaoticky, a ked sa ponahlam, nikdy nenajdem vsetko co potrebujem a upadam do zufalstva ale ked mam klud, tak sa poprechadzam, objavim veci, ktore som pred tyzdnom netusila, ze tam maju ? kosiky velmi chybaju, vzdy beriem nakup do krabice, ale to aj preto, aby som pobrala len tolko, co zvladnem odniest sama. Teda ked idem na nakup sama
Ja teraz iba v takej večierke u Ľudky a v zelovocovom stánku, lebo tam viem ísť s kočíkom, inam som sa zatiaľ neodvážila ale inak v Bille a v Tescu, aj keď najbližšue mám Lidl
@5 nesuhlasim, najchaotickejsi a najhorsi je kaufland, ak chcem len nieco konkretne rychlo kupit a ist prec. Ale na poprechadzanie a objavovanie je zase najlepsi ?
@16 aha, @5 sa tykala lidlu, nie billy ?
tak potom ciastocne suhlasim, lidl je v tomto podobny ako kaufland. Minule som hladal sekciu s koreninami a maju ju rozdelenu asi na 4 roznych miestach
@lenkaska1@9 ceny takmer nikdy nesedia s tým, čo ti ukáže na pokladni.. Hlavne tie akciové tovary, už niekoľkokrát nás tam zhucala ich vedúca, či nevidíme na tej cenovke, že tam je napísané, že akcia skončila min.tyzden. Proste malé random cisielka dole v rohu cenovky sú dátum dokedy akcia trvá, to ze tam tu akciu stále majú vypísanú ešte týždeň im vôbec nevadí.. Ako mne o akciu nejde, ale zober si koľko dôchodcov si to ešte celý týždeň v domnení, že to je v zľave, kúpi..
V každom prípade, už viem, že zo zákona mi to obchod musí predať za cenu, ktorú tam má vystavenú, takže si to na pokladni vždy vydupeme, aj keď najprv nám ta ich vedúca ponadáva, potom nám to dá.. Takže skoro vždy ideme odtiaľ naštvaní, aj keď dosiahneme svoje, ale čo ma co po nás nejaká ženská hucat za to, že si jej podriadení nerobia svoju prácu správne..
Mne je úplne jedno, čo mám najbližšie, väčšinou prejdem všetky, lebo v každom je v akcii niečo iné. Ja nedám dopustiť na Lidl. Presne to, že má zvláštne značky je na ňom najlepšie. A chaotický je asi pre ľudí, ktorí tam nechodia. Okrem Lidla chodím najčastejšie do Kauflandu, lebo sa oplatí najviac, je o dosť väčší, ale nemám ho rada, lebo ja sa práve v ňom nevyznám. V každom meste je usporiadaný inak. K Bille mám neutrálne stanovisko, často tam nechodievam, lebo je najdrahšia. A Tesco mám veľmi rada, aj keď sa tiež často neoplatí, takže tam často nechodievam. Ale keď sa chcem poriadne prejsť, je to najlepšia voľba, lebo ho mám asi tak štyri kilometre. Čo sa týka problému s košíkmi, to netuším, ja nekupujem nikdy veľa vecí, všetko odnesiem v ruke a košíky mi zavadzajú. Ale ako si všímam, vždy sú... Tak ja neviem, aké to máte vy neporiadne obchody. Ale ako tu už zaznelo, v Lidli tiež vždy objavím niečo nové, z čoho som nadšená. ♥
Lidl, je rovno oproti robote Inak na tom chaose v lidli niečo bude, odkedy majú viacero veľkosti predajni tak sa to dosť líši. Nie ako pár rokov dozadu kedy som v predajni nevedel rozoznať či som doma, v BB alebo v Turíne
Lidl / billa. Jo a v Lidli maju bordel. Aj ked zalezi aj na predajni ale su schopny mat jeden druh tovaru na 3 roznych miestach a na kazdom mieste najdes iny tovar. A veci co by si cakal ze budu pri sebe tak niesu. Napr cukor a su uplne inde.
ja som divna asi,ale najradsej mam Kraj...ano,je to drahe,ale je tam vela kvalitnych potravin, dost slovenskych vyrobkov a celkovo mi ten obchod velmi sedi
skoda tych cien,ale som ochotna si priplatit
obcas chodim aj do lidlu, ak sa citim,ze nechcem nechat majland v kraji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@5 nesuhlasim, najchaotickejsi a najhorsi je kaufland, ak chcem len nieco konkretne rychlo kupit a ist prec. Ale na poprechadzanie a objavovanie je zase najlepsi ?
tak potom ciastocne suhlasim, lidl je v tomto podobny ako kaufland. Minule som hladal sekciu s koreninami a maju ju rozdelenu asi na 4 roznych miestach
V každom prípade, už viem, že zo zákona mi to obchod musí predať za cenu, ktorú tam má vystavenú, takže si to na pokladni vždy vydupeme, aj keď najprv nám ta ich vedúca ponadáva, potom nám to dá.. Takže skoro vždy ideme odtiaľ naštvaní, aj keď dosiahneme svoje, ale čo ma co po nás nejaká ženská hucat za to, že si jej podriadení nerobia svoju prácu správne..
skoda tych cien,ale som ochotna si priplatit
obcas chodim aj do lidlu, ak sa citim,ze nechcem nechat majland v kraji