keď idem do školy (alebo len tak do toho mesta, kam chodím do školy), tak iba mesto, lebo idem na konečnú, a keď domov, tak "k ***" inak autobusom nechodím, iba MHDčkou keď už
Ale inak keď sa nad tým zamyslím, tak v meste proste celý, alebo na miesto, ale mimo mesta proste poviem do obce kam idem a na zástavku, kde chcem vystúpiť
@flysser = Ha ty sedlák si kúp električenku, nie som z BA a nemusím si ani lístok cvakať a to čo si napísal tak z bohom, ty kebyže do SADky nastúpiš tak aj letíš von, lebo by si si nevedel ani lístok vypítať.
@barky = stačí mať v piči a nevšímať si to. Je to moja vec čo sem postnem nezaujíma ma či sa ti to páči alebo nie. Podľa TSiek súdim že sa to páči ľuďom tak nemám čo riešit .
@gukol kedže prechádzam všetky komenty logicky si to všimnem... kedže to vidím všade reagujem.. inak zaujímavý prístup t oso mešte nevidel že na birdz namiesto reakcii v ofore pišú ludia ts... to budú asi nejaký retards
nie som z ba a mam taku magicku vec, vola sa ze elektricenka a nemusim mat kila papieru po vreckach O_______O + vyjde to vyhodnejsie, ty sofistikovany bratislavcan
Uvediem ciel cesty - zastavku, kde stoji autobus a hotovo. Niekde sa hodi povedat len ciel bez "do". Nic zlozite. A na mestsku dopravu mam tiez len papierove listky a este sms-listok. Ked clovek hromadnu dopravu casto nepouziva je listok vyhodnejsi, ako elektricenka ... bez ohladu na to kto ste vacsi sedlak :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
keď idem smerom do mesta, tak na- a keď domov, tak poviem len miesto
a ked idem domov tak lamavou hatlaninou zo mna vypadne ..''domov''
nie som z ba a mam taku magicku vec, vola sa ze elektricenka a nemusim mat kila papieru po vreckach O_______O + vyjde to vyhodnejsie, ty sofistikovany bratislavcan
alebo študentský do (mesta), prosím.
väčšinou to druhé.
U nášho autobusára nepovedať prosím tak ťa vyhodí z busu