ja som verila tomu, že všetky deti sa rodia cisárskym rezom... mama mi nechcela povedať pravdu, odkiaľ lezú naozaj...
že keď jeden chlapec kopol druhého v škôlke medzi nohy a učiteľka povedala, že mu rozbije vajíčka, tak mu potečie po nohách žĺtok
ako 3 ročná, keď bola mama tehotná, že keď budem veľa jesť budem veľká, aby som jej mohla pomáhať (ako keď som videla na ulici jednu cca 20 ročnú holku ako kočíkuje)
....a počul som aj príbeh postavený na pravde...Jeden občan našej obce odkopol semenník druhému občanovi našej obce....Takžee zostal, ehm, nejak jednovaječný
že keď odídem z izby a zavriem dvere, hračky ožijú a budú si rozprávať zážitky, ktoré so mnou prežili... a preto vždy, keď sme niekam išli, som so sebou brala nejakú hračku, aby potom ostatným hračkám mohla povedať, čo sme v tej deň robili =D
potom som sa nikdy nechcela pozrieť, či mi Mikuláš doniesol nejaké sladkosti, pretože som sa bála, že keď otvorím dvere a zažnem svetlo, vyruším tým Mikuláša, ktorý sa zľakne, ujde a žiadne sladkosti mi nedá... hodinu som sa pred dverami s našimi hádala, nech tie dvere otvoria oni, že ja sa bojím...
a ešte som naivne verila, keď sme sa hrávali s ujom na schovávačku a ja som už hodinu trčala v skrýši, že on nás stále hľadá a nemôže nás nájsť, pretože máme taký dobrý úkryt v skutočnosti nás nikdy nehľadal, len sa nás chcel zbaviť a my sme mu na to vždy naleteli
Že špinky a prach sa búria, boja a utekajú, keď ich naháňam vysávačom . A keďže sa už v mojom ranom veku prejavovali príznaky sadizmu, tak som vysávala, ako o dušu .
Pamatam si na jednu hadku s kamaratkou, ona vravela ze deti sa rodia z cikule a ja ze sa kakaju. Tak sme sli pozriet kotnu macku a ..prisla som o cukrik
vyrastol som na dedine. Ked otec zabil zajaca, stale som si myslel, ze kym su este vsetky casti zachovane, da sa poskladat a nejakym sposobom naspät ozivit.
ja som verila že deti vznikaju ked sa dvaja pobozkajú a že sa rodia zo zadku
nikdy som nevedela pochopiť kde zmiznú ryby cez zimu ked zmrzne voda a už tomu chápem a verila som že sa mi raz všetko zlé vraáti a stále v to verím a žš tučným ľudom je cez zimu teplejšie a že ked si dám nohy spod periny vonku chytí ma za ne duch
V Ježiška, že nikdy nezomriem, že Anglicko vyzerá ako bolo vyzobrazené v Pocahontas (a že sa tam stále chodí tými veľkými, staromódnymi loďami), ... Ale čo sa robenia detí týka, tam som nemala žiadne ilúzie, už ako 4-ročná som nakreslila spermie okolo vajíčka. Spýtali sa ma, či je to slnko, a ja že nie, to sú predsa spermie. (Veľa som čítala, čo už).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
(teraz sa kazdy koment bude zacinat "že"
že keď jeden chlapec kopol druhého v škôlke medzi nohy a učiteľka povedala, že mu rozbije vajíčka, tak mu potečie po nohách žĺtok
ako 3 ročná, keď bola mama tehotná, že keď budem veľa jesť budem veľká, aby som jej mohla pomáhať (ako keď som videla na ulici jednu cca 20 ročnú holku ako kočíkuje)
že v noci chodí velký "bubulák" ktorí sa vždy pozrie do mojej izby a keď nebudem spať ma zoberie
že v noci ožívajú hračky, a dávajú pozor aby sa mi nič nestalo
A odvtedy čo si zistila ako to je prehĺtaš žuvačky...
» www.csfd.cz/film/8013-babic...
No to neviem, neskúšal som to, myslel som že to vieš ty...
...takisto, že cikulka je na cikanie iba...
....a počul som aj príbeh postavený na pravde...Jeden občan našej obce odkopol semenník druhému občanovi našej obce....Takžee zostal, ehm, nejak jednovaječný
@georg21 ostane vam len 7rokov v žalúdku tá žuvačka
že kožkári berú zlé deti
a viac si nepamätám
Si predstavte ten strach, keď sme so sesternicou celé prázdniny do noci buntošili!
a ježíško a mikuláš na mňa nikdy neplatili, bol som veľmi zvedavé mláďa a tak som rýchlo prišiel na to, že to rodičia.
- že deti berú biele dodávky
- na zúbkovú vílu
- že keď zaspím hračky ožijú
potom som sa nikdy nechcela pozrieť, či mi Mikuláš doniesol nejaké sladkosti, pretože som sa bála, že keď otvorím dvere a zažnem svetlo, vyruším tým Mikuláša, ktorý sa zľakne, ujde a žiadne sladkosti mi nedá... hodinu som sa pred dverami s našimi hádala, nech tie dvere otvoria oni, že ja sa bojím...
a ešte som naivne verila, keď sme sa hrávali s ujom na schovávačku a ja som už hodinu trčala v skrýši, že on nás stále hľadá a nemôže nás nájsť, pretože máme taký dobrý úkryt v skutočnosti nás nikdy nehľadal, len sa nás chcel zbaviť a my sme mu na to vždy naleteli
ja viem, bola som strašne naivné decko
FAKT TO FUNGOVALO!
( )
..tiež tie hračky..
verila som že keď niečo nezjem tak po mňa príde zlá teta.. alebo že budem navždy malou..
.....Počkaj pozriem do zrkadla .....A sakra,je moc vysoko (ach) Nedovidím :/ ...
nikdy som nevedela pochopiť kde zmiznú ryby cez zimu ked zmrzne voda a už tomu chápem a verila som že sa mi raz všetko zlé vraáti a stále v to verím a žš tučným ľudom je cez zimu teplejšie a že ked si dám nohy spod periny vonku chytí ma za ne duch