chcela by som byt uznavana trenerka koni, aj ked to asi nehrozi.... tak mozno kapela alebo divadlo, ale to nehrozi ani tolko ako to trenovanie koni....
ked som bola mela chcela som byt zverolekarkou, lebo mam rada zvierata ale zas je mi zle z krvi, potom som chcela byt politickou lebo je to lahka praca za vela penazi a mozno aj herectvo neni zle
keďže sa deti biť nemôžu už a súvybitý jak poistky, tak by som chcela mať rešpekt, taký ten prirodzený, že keď ako učiteľka vkročím do triedy, nech ma neohádžu žuvačkami
v PC technike ale najviac vo filme komédie.. jhojj jak by sem si rád zahral fajnú rolu brzdy alebo zhovadiť metrosexuálov, pipky a bársjakých sockárov teraz sa mosím uspokojit iba s miestom v študent tv DDDDDD proste mám rád spoločnost Preto si želám Celosvetový mier D
Spisovateľ, scénarista, režisér (ale na to nemám povahu), hocijaký šialený umelec, mať vlastnú show, či skôr televízny program, ktorý by bol naprosto iný, než tie sračky čo tam sú,ale uspokojil by som sa aj z inými vecami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Chcela by som sa presadiť vo fotografovaní, v písaní, v svojej budúcej profesii.... jednoducho v živote
Nechcem sa presadiť, ani veľmi nie je čím, len sa mať dobre.
alebo by som chcela mat vlastnu relaciu o vareni
ale inak v niečom z možností 1, 2, 3, 5, 6
ale asi v tej hudbe!