už som si zvykla pár rokov že keď spím nič na sebe nemám...aj moc teplo by mi bolo...pri najhoršom si dám kraťase a nejaké tričko napr. na návšteve alebo u kamáratok keď spím
no pyžamové gate taky vzor take vezenske ako keby pasikove a potom dake o 3 cisla vacsie tricko cisto bile kde je napisane vino nitra alebo tak a to jak nočná košela je dlhe a v lete tie pyzamove gate nemam len teraz je zima
Prvé čo chytím do ruky Nejaké tepláky,kraťasi, tričko alebo mikina občas stačí len spodné prádlo, ale základ sú hrubé ponožky či je zima alebo leto tie vždy musia byť.Býva mi hrozná zima na nohy
najradsej nahy v cerstvej posteli ale to nepraktizujem kedze moji spoluobyvajuci maju nutkanie ma chodit budit a ked nie je teplo tak mi je zima potom na plecia
presne tak, pablo to teraz prehnal, prešvihol si to! a ja to slovami stupňujem ešte, dobrá som, nie? džekky, však si mala napísať, že gaťky s motívom star wars!
kks vam neni zima ked spite nahy alebo v spodnom pradle? ja niekedy mrznem aj v v pyzame s dlhymi rukavmi a dlhymi nohavicami..a to mam este dvojpaplon
Naha...Ved je to uzasne,nic ta netlaci a dokonale sa ti vyvetra dajme tomu ze vsetko Cely den okrem sprchovania sme obleceni,tak aspon v noci je to take fajn,nemat na sebe nic...Najviac mam rada ked na sebe citim iba nejake satenove alebo ine jemne postelne pradlo...Je to proste relax...No ale vzhladom k tomu ze mam odmontovane dvere tak radsej spavam v pyzame alebo nocnej koseli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ale cez leto stare volne kratasy a stare roztahane tricko
Už cvičíš predstavivosť?
Na pyžamo nič nemá
ale inak väčšinou vo vreci so silnkou natiahnutou na hlave....
@20 tak mam spat naha??
Povie ti, keď sa vráti z kúpeľne a ... a umyje si ruky
Hej hej, veď ten by ťa zaručene natočil a potom to dal na net