@radulik7 asi to chce cvik noo, bo tam pri clenkoch mam v stoji iny tah rukou ako vo vani, a par krat som sa takto skoro porezala.. ked som bola dakde kde niet vane.
@xrumka s týmto ja mám nenormálny problém u môjho priateľa.Majú sprchovací kút a neraz sa mi stalo,že keď som sa snažila oholiť si tam nohy,skoro som padla,je to strašné,nepraktické a ešte sa mi za tie dva roky nepodarilo ani raz si ich tam poriadne oholiť... Nie som na to zvyknutá Vaňa je vaňa a ja by som sa jej nevzdala za nič na svete
Ako nechápem s čím máte problém, v pohode si v kúte oholím všetko čo chcem. Sprchujem sa tak už 6 rokov a som tu. Máme síce aj vaňu ale ja som si už zvykla.
@baarculiq aj mna to napadlo hned prve...som kukala ze jak ze v com ? a potom kukam tie moznosti a ja ze zas wolaka haluz temicka de sa zasmejem ze niekto sa sprchuje oblecenyy...a to je o vaniach a kuuutoch
Haha! Keď som čítala len otázku som si mylsela, že ako nahá, či v plavkách a tak! xD som nechápala, že takú p..ovinu ako môžu sem dať.. xD Mno srry, moje chyba! xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@xrumka holenie v kute neni az taký problém, však stačí zdvihnúť nohu, oprieť o stenu a ide sa. Alebo sa nepozerám a potom to skontrolujem
ale vaňa je aj tak fajná. ja mám rada čupenie
inak s tym holenim ja si sadnem na pracku a nohy oprem o umyvadlo a ked je to hotove postavim sa do vane a osprchujem nohy