mojim zmyslom života je nájsť ten zmysel ale inak je pár vecí, ktoré by som v tomto živote chcela urobiť. napríklad prečítať všetky knihy, ktoré som si zaumienila, že prečítam
@5 jasne, vsade sa hovori, ze hlavne je zdravie svoje a zdravie rodiny, ale ked nemas prachy, nemas ani to zdravie
ked prides do nemocnice a nemas zdravotnu, tak ta ani neosetria. kludne ta tam nechaju skackat so zlomenou nohou. a samozrejme zdravotnu nemas bez penazi, pravda?
ak mas iny nazor, kludne ho napis
mnohi si to ani neuvedomuju, ale peniaze nas ovladaju. koli peniazom sme ochotni urobit cokolve, peniaze riadia nase zivoty ...
@peter_piper sú určité veci kde ti ani ty najlepší lekári nepomôžu takže je to dosť diskutabilné.............peniaze sú dôležité to nepopieram ale zakladať si celý život na peniazoch je kktina podla mna, môžeš mať xy ečiek ked budeš zavrety doma bez priatelov a budeš sam jak mumák
@7 tak to áno to je žiaľ pravda... ale zas to neznamená že sú zmyslom života, skôr len nejakým prostriedkom vďaka ktorému si možme splniť naše potreby...
Pre niekoho to možno zmysel života je, pre mňa teda rozhodne nie a to som sám v dosť zlej finančnej situácií ale priority mám trošku iné ako len tie peniaze... K životu ich treba ale radšej budem šťastny s menej peniazmi, ale dobrými ľuďmi ako mať peňazí veľa a hovno z toho...
Podľa mňa si to vystihol už v tých troch otázkach. Zmysel života sa často mení, podľa toho, po čom práve túžime. Najskôr chcete dokončiť školu, potom dobre zarábať, mať svoje auto, dom... a až niekde potom človek príde na to, že toto všetko vôbec nie to najdôležitejšie. Zistíte, že zarábať pekné prachy je fajn, ale v práci vás to veľmi nebaví a radšej by ste zasa chodili do školy a bývali bez starostí u rodičov. No a keď prejde aj toto obdobie, čo sa mne už stalo, lala aký krásny zmysel môjho života. Našla som niečo, bez čoho sa neoplatí žiť. Teda mne určite.
Myslím si, že zmyslom života je dať svojmu životu zmysel. Nie je to niečo konkrétne pre všetkých ľudí, jednoducho žijeme a my sami rozhodujeme, čomu venujeme náš čas a zmysel. A možno máme naplniť svoj osobný príbeh, soje poslanie
Pre mňa osobne je zmyslom života pomoc druhým a umenie. Cítim, že pre tieto veci sa oplatí žiť
Urobiť nejakú dieru do biznisu, postaviť si malý domček, niekde ďaleko od môjho terajšieho bydliska, mať ženu, zdravé deti, viesť život bez starostí...Som skromný že?
Rock n" Roll? Netusim... Ale nie no tak co ja viem... mat slusny zivot, zarobit si aspon na suchy chlieb a slanu vodu (co si momentalne abslutne neviem predstavit), mat zenu, ktora ma bude lubit a ja budem lubit ju (co si tiez neviem v mojom pripade predstavit) a do tretice mat aspon dve deti (a do tretice- detto)...
No ludia zmysel zivota nieje v laske, peniazoch ani zdravi atd...moj zmysel zivota je prezit kazdy den naplno...rano dlho spat, potom kupko, kamosi, priatelka, rodina, pes, zase kamosi, krcma, posilka atd atd...proste ked si vecer lahnem do postele tak si chcem povedat ze tento den bol good a to je moj zmysel zivota...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ked prides do nemocnice a nemas zdravotnu, tak ta ani neosetria. kludne ta tam nechaju skackat so zlomenou nohou. a samozrejme zdravotnu nemas bez penazi, pravda?
ak mas iny nazor, kludne ho napis
mnohi si to ani neuvedomuju, ale peniaze nas ovladaju. koli peniazom sme ochotni urobit cokolve, peniaze riadia nase zivoty ...
nieje to sice to prave a tieto idealy su zvratene, no bohuzial to tak je.
situacia: nemas prachy, mas kamosov. co z toho ked s nimi nemozes ist ani na pivo? donekonecna ta predsa pozyvat nebudu, ze?
a mimochodom, kto ma prachy, isto nemusi sediat doma jak mumak
Pre niekoho to možno zmysel života je, pre mňa teda rozhodne nie a to som sám v dosť zlej finančnej situácií ale priority mám trošku iné ako len tie peniaze... K životu ich treba ale radšej budem šťastny s menej peniazmi, ale dobrými ľuďmi ako mať peňazí veľa a hovno z toho...
Pre mňa osobne je zmyslom života pomoc druhým a umenie. Cítim, že pre tieto veci sa oplatí žiť