@Etelnair ejha, Blizardak ? W3:TFT hras normalnu hru ? battle alebo eurobattle ? ja som niekedy hral ale momentalne drtim uz len sem tam dotu , predsa len udrzat si micro nad armadou 30 vojakov alebo sa starat o jedneho hrdinu je rozdiel
@dconan w3 uz len prilezitostne s ludmi cez hamachi alebo po LANe, dotu vobec...d2 pojdem mozno na ofik ked vyjde 1.13 a resetnu ladder...a este wowko ale na private
tak ja neviem....... mam velku vydrž v pití , a hlavnem vinikam v boji z bliska.... celkom dobru ranu dovreca, silne ruky mam, ale som dost tarbavý ale už sa natom pracuje
v tom som vynimocna..ze vybuchnem a poviem toliko skaredych slov..a dokazem tak poslat do pice aj najmilsiu osobu...asi v tom..a ze som najlepsia v naivite..ze som verila..ze mam kamosov..no bohuzial..nebola to pravda..v tom som najlepsia
matematika, geografia, gramatika; herectvo, hudba; odhad na ľudí, ignorácia, robenie napriek; tolerancia, ústretovosť; výstrednosť, originalita, extrémizmus. nie som namyslená, ale poznám svoje silné a slabé stránky
jaj tych veci je ,napr. som fakt ze totalny smoliar,coho sa dotknem to dojebem,tak dokazem liest na nervy ze by ste az neverili,osm taky arogantny hnusny clovek egoisticky nad akeho niet,ale ne no teraz vazne, viem kreslit pekne,takze ak by cel niekto nieco pekne nakreslene odomna tak piste,ale zadarmo nerobim,si nemyslite,to stoji dost namahy
@toxo ale upozorňujem vopred, že ja nie som efektový maniak, ja skôr dávam pozor na text piesne a na celkový citový dojem z nej xDD takže nečakaj niečo na štýl že umrieš z efektov veľa efektov ja nerada
V mojej zaumienenosti a posadnutosti ..ked ja si umanem že nežerem maso tak ssa ho ani nedotknem ..alebo podobne :..a ešte aj v bitkách ..a hádkach ...a to v škole aj doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@etelnair a mas pravdu to este nic nebolo, ja to pocuvam 7 hodin denne v skole... az tam to je NIECO
&
Porazím ktorúkoľvek holku v CS 1.6 !!
+ získala som aj bobríka mlčanlivosti ...a nikto mi neuhádne môj vek :p
ale nie, vážne, myslím že v kreslení a vo vyznaní sa v Narutovi