Je piatok vonku pekne, mam nutkanie sa ist vonku bavit, ale berem antibiotika uz 5ty den takze ich musim dobrat (zajtra je posledny den) takze cely weekend v pici. Jedine ze by som isiel na triezvo. Skusili ste to uz? Ake to je?
skúsil.. je to take kadejaké.. aspoŇ uvidíš akých hllúpych máš kamošov keď sa opijú... mýtus vraví že nebezpečnejšie je ked vynechaš antibiotika ako ked sa na ne opiješ..
pod akutnym vplyvom depresantov a c sa citim skor oslabeny a psychicky zranitelny, a ani dlhodobe ucinky nepokladam za zvlast blahodarne..
cize v pohode. inak za to, ze sa viem zabavat aj sam a bez drog (vratane jednej z najtvrdsich - alkoholu) a uz nemam velmi zaujem sa intoxikovat, asi paradoxne vdacim prave experimentom s nimi.
zábava je, keď sa druhí opijú, nemusím nutne, hoc sám som šiel už s kámošmi s tým, že odkedy sme došli na miesto, som hovoril, že dneska nepijem, potom ma prehovárali, tak som si do jedného, ale akosi ma ťažilo v nohe, tak som do druhej, a potom mi už ruky preklápali jeden za druhým, a dogrcal som sa neodporúčam ísť neplánovane piť, ani som sa poriadne nenajedol a ešte na lieky, neblázni
I know that feel bro prave som sa vratila z party a tiez mam antibiotoka az do nedele : D a v pohodicke super akcia.) sice jedno pivko som si aj tak dala ale iba male! a iba 1!
OK sebalutost bokom, pride mi to ako smiesny problem, stokrat som bola vonku jedina triezva, alebo medzi triezvymi, alebo medzi netriezvou castou, a absolutne ziadna ujma.
Práve som sa dosť sklamala v ľuďoch (nikdy som o nich nemala nejakú super mienku ale aj tak). Ja som myslela, že normálne sa ľudia vedia baviť, a že občas alkohol im len dopomôže k lepšej zábave (ja viem som naivná no). Ale to vážne ľudia, nikto z vás sa nevie baviť bez toho, aby bol nafetovaný/ožratý? Uvedomujete si, aké smutné to je, že celý život budete musieť byť mimo, aby ste sa v spoločnosti cítili dobre? TO je ako načo dobré?
K téme- vonku cez víkendy veľmi nechodím, ale keď už, tak si vyberám iný druh zábavy ako bary, takže je to v pohode.
@nostroma no ked su okolo teba vsetci ozrati tak sa ozeres aj ty nie? Inde sa da zabavat aj bez omamnych latok, ale do nocnych podnikov sa chodi chlastat.
@xxar3s Nehnevaj sa, ale to je strašne sprostá logika. Viem, že je to otrepaná fráza, ale to je ako povedať Keď skočia ostatní z útesu, skočíš aj ty? Nie, človek so zdravým rozumom si vie povedať- ostatní sa ožierajú, tak nie som taký úbožiak, že sa spijem ako pes len preto, aby som zapadol (len tak mimochodom, keď sú ostatní pod vplyvom, ani nevnímajú či sú opití aj ostatní, takže je im to fuk). Proste normálny človek vie, kedy treba povedať nie. Bola som pár krát vonku, kde sa pilo, a povedala som nie (som zarytá abstinentka), a aj keď ma ponúkli aj napriek tomu, tiež som povedala nie, lebo nevidím dôvod vlievať si do tela toxíny, len aby som zapadla. Preto tiež nechodím do nočných podnikov, nepríde mi to ako normálna forma zábavy (zábava môžu byť adrenalínové športy, možno cestovanie, ísť do kina na dobrú komédiu a podobne)Prepáč tento útočný komentár, ale momentálne mám zlú náladu, tak som trošku hnusná na všetkých.
@nostroma tak ale ja nechlastam preto ze sa chcem zaradit do stada, ale preto ze sa chcem citit ako ostatni, ktori su tiez v nalade, chcem aby mi bolo tak fajn ako im, ale popravde ani ja nemam rad opite dievcata... Na mna neposobis az taka hnusna
@Thrwtchr alkohol je taky osprostovak ked neni nic lepsie staci aj ten
@xxar3s Ale tým, že sa chceš cítiť ako ostatní svojim spôsobom chceš patriť do ich stáda nie? (a osobne si neviem predstaviť, že by niekto chcel byť dobrovoľne opitý-už len tie následky potom, a čo všetko ešte v nevedomosti môžeš vykonať)
@a ty si myslis ze ma do chlastania niekto nuti ? Robim to dobrovolne to co bude zajtra ma netrapi. Ale tie následky su fak zle preto si davam radsej kolo.
Ja som brala antibiotika pocas Hospitality, cely cas som bola o mineralke a zabavila som sa 100x lepsie jak s chlastom a ešte som zvladla ist rano aj na afterparty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
cize v pohode. inak za to, ze sa viem zabavat aj sam a bez drog (vratane jednej z najtvrdsich - alkoholu) a uz nemam velmi zaujem sa intoxikovat, asi paradoxne vdacim prave experimentom s nimi.
@Thrwtchr co su depresanty? antidepresiva? tie som este neskusal a mal si uz kolieska?
Ale kokot.
Teraz to už neviem ani s alkoholom a drogami.
@chevro
OK sebalutost bokom, pride mi to ako smiesny problem, stokrat som bola vonku jedina triezva, alebo medzi triezvymi, alebo medzi netriezvou castou, a absolutne ziadna ujma.
K téme- vonku cez víkendy veľmi nechodím, ale keď už, tak si vyberám iný druh zábavy ako bary, takže je to v pohode.
@Thrwtchr alkohol je taky osprostovak ked neni nic lepsie staci aj ten