viac ako pár poschodí v suteréne by som nezvládal... by som mal strach, že čo keď...ak by sa začala budova rútiť,tak by bola celkom malá možnosť prežiť... ak by neboli nejaké núdzové východy...
a ešte k tomu by tam bolo len umelé svetlo...keby som vyšiel na povrch asi by to moje oči nezvládli
Myslím, že väčšina ľudí by vylúčila všetky možné podlažia v suteréne a prízemie. Ja by som tiež vylúčila najvyššie poschodie. Extrémy nie sú dobré ani z jedného konca. Ale to platí len vtedy, ak by nešlo výnimočne o takú tú nóbl stavbu s luxusnými bytmi pričom ten na najvyššom poschodí má najväčšiu terasu a najkrajší výhľad.
Riešiť to, či bývať na dvadsiatom prvom poschodí alebo dvadsiatom druhom je somarina. To je ako keby ste si vyberali z dvoch rovnakých svetrov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ešte k tomu by tam bolo len umelé svetlo...keby som vyšiel na povrch asi by to moje oči nezvládli
Nemám rada imaginárne ankety.
Riešiť to, či bývať na dvadsiatom prvom poschodí alebo dvadsiatom druhom je somarina. To je ako keby ste si vyberali z dvoch rovnakých svetrov.