Kedže sa spustil predpredaj na Avengers:Endgame, tradične sme sa celá partia povadili, kde si kúpiť lístky. Takže ma zaujíma aj váš názor, ideálne aj s argumentom prečo. Ten môj je jednoduchý, každý krát keď som sedel vpredu, tak bolo počuť nejakých kokotov ako tam stlačajú obaly, žerú pukance, rozprávajú sa. Anyway čím som vyššie, tým vyšší je aj pokoj a kľud. Neviem síce ako sa v kine šíri zvuk od ľudí a rovnako viem, že nejaký kár si môže sadnúť vedľa mňa aj keď sedím vzadu. Ak le sedím vzadu pokojne si pozriem film, sedím vpredu - prvá hodina je úplné peklo.
ideálne tak vyššie v strede, nie úplne vysoko, cca 3/4 výšky, skadiaľ je úplne najlepšie vidno na plátno
dole by som nechcel sedieť lebo by som musel pozerať do hora ako debil a celkom hore tiež nieje ideálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
dole by som nechcel sedieť lebo by som musel pozerať do hora ako debil a celkom hore tiež nieje ideálne