Asi v 11, tato radil rychlosti a ja som tocil volantom normalne po meste... A potom aj neskor, ked nebol v aute nikto iny len ja a tato, tak mi dovoil zasoferovat si
možno to bolo ešte menej než 10 u tety otec odparkoval auto ja som ani neviem ako naštartovala a ani som si neuvedomila a už som nabúrala do sušiaku na prádlo
raz som veeelmi davno ..okolo 5 rokov?? :d som sedel tete na kolenach, sme boli na zeleznej studnicke a som mal ruky na volante a ona zas svoje ruky na mojich a pridavala plyn a isli sme tak asi 100-200 metrov
v 5 a to myslim vazne sice som sedela tete na kolenax, ale bola som za volantom a aj som nim krutila, aj islo to auto, len plyn drzala ona aj radila, lebo tam som teda nedociahla vtedy
nedavno som sa rozculoval nad clankom v aktualitach, ze v amerike 11r dieta nechala matka soferovat, nezastalo na stopke, sposobilo dopravnu nehodu...povedal som si, ze v amerike je snad vsetko mozne..no vidim, ze aj na Slovensku je jebnutych viac nez dost..
no ja som tiez napr. vcera pozeral video chlapec 11 rocny si veselo soferuje ide jak delo a mysli si ze je najvcasi pritom isiel na tatinkovom mercedesi kde je automat..... by som ho rad videl kebyze musi radit rychlost
akože ked som sama jazdila? alebo ked som ocinovi sedela na kolenach a "riadila vozidlo" ?? no ak sama tak prvykrat asi asi asi v 12-13?? na dodavke zdoraznujem!! mercedes sprinter strasna skrina dobre sa na nej islo ale ten novy je ovela juj super vaau taky chcem
asi tak ako @lilluska228 ale mala som možnosť vyskúšať si šoférovať toto leto.. aj som chcela ísť.. ale som sa bála, že ujovi auto rozbijem len potom ma mrzelo že som nevyužila príležitosť :/
mno, ked som mala asi 3 roky, tak som sedela v nasej starej oranzovej skodovke, mam aj nejake foto, to som mala este cumel potom ked som mala asi 7, tak som sedela tatkovi na kolenach a tak som soferovala no a ked som mala 16, tak som presla asi 10 metrov mno ale toto leto som si konecne zajazdila na nasom a strykovom aute, na luke.. uz si len vodicak musim urobit
asi v 13 ked dedo dostal sialeny napad ze ma nauci zaparkovat auto do garaze ani nemusim asi vraviet ze ta garaz neskoncila moc dobre nastastie sa nikomu okrem trochu zburaneho muru nic nestalo (vymkla sa mi brzda)
V 18-tich som si urobila vodičák a v autoškole som prvýkrát naozaj šoférovala.
Jasné, že ako decko sme sa hrali u kamarátky v ich starej škodovke, ale skutočne som šoférovala až v osemnástich. Hoci už som mala len 4 mesiace do 19.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
odvtedy mám traumu a nechcem vodičák :/
na takomto niečom som prvykrat isla
a ten super špicovy je tento zase » www.inautonews.com/wp-content/plug... lubim auticka lubim lubim
Skoro som nasim novym autom 3x naburala.
Odvtedy mi nedali na zodpovednost nic tazsie ako prist domov na cas, a to mi tiez nejde.
inak sama som ešte nešla... nikto ma nechce pustiť za volant =/
Jasné, že ako decko sme sa hrali u kamarátky v ich starej škodovke, ale skutočne som šoférovala až v osemnástich. Hoci už som mala len 4 mesiace do 19.
Dokončila som ho na prvý raz