tak teda ked to mam pocitat tak Slovensko,Cesko,Rakusko,Madarsko,Bulharsko,Polsko,Grecko(Rodos) no cez madarsko sme iba isli takze to sa moc pocitat neda ale vlastne aj v tom polsku a rakusku som bol iba tak hodinku
Slovensko, Cesko, Rakusko, Nemecko, Francuzsko, Taliansko, Velka Britania, Chorvatsko, Grecko, Polsko, Maroko, Izrael, Tunisko, Turecko, Madarsko. (a take ze Slovinsko ked som cestovala do chorvatska busom, alebo srbsko neratam) haaah a vatikan!!! to je samostatny stat nie?
ale do tridsiatky to bude aj: fínsko, švédsko, dánsko, nórsko, island, taliansko, rakúsko, francúzko, španielsko, veľká británia, írsko, grécko, usa, kanada, brazília, mexiko, japonsko, čína, india, rusko (na to si vynahradím viac času), kontinent afriku, nový zéland a austráliu + kde budem loviť abalone mušle
Slovensko,Česko,Maďarsko,Rakúsko,Nemecko,Fracúzsko (asi 15 krát slight_smile:,Monaco,Taliansko,Chorvátsko,Anglicko,Belgicko,Holandsko,Švajčiarsko,Slovinsko.
Cesko, polsko, madarsko, rakusko, holandsko, spanielsko, taliansko, monako, egypt, turecko, francuzsko, nemecko.. A strasne by som chcela ist na ukrajinu.
Slovensko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko, Francúzsko, Taliansko, San Marino, Vatikán, Chorvátsko, Slovinsko, Grécko, Fínsko. Do kelu som sa pomýlil je to len 15. A cez 4 z nich som defakto len prechádzal.
Dúfam že tento rok k nim pribudnú niektoré z Macedónsko, Monako, Švédsko, UK.
@h8u ja som bol v luxembursko na benzínke, bol som v parčíku rped benzínkou, a a asi a o 30km dalej som bol na zachode..vzhlaodm na vlekost luxemburgska..da sa povedat, že som tam bol?
@linn Guadeloupe je de facto Francúzske územie, čiže nie je to krajina ako taká... ale aj tak utešená zbierka
@h8u mala by si definovať presnejšie pravidlá! Anglicko a iné časti GBR rátame ako samostatné štáty...? (ak áno, aj nemecké spolkové krajiny budeme rátať...?)
ja som nebola nikde (len raz v česku a do madarska chodím často ale to nerátam lebo to je tak blízko) kurňa a vidím že tu si každý lieta po svete ako by to bolo nič
@james144 aj ja sa tento rok chystám do Macedónska a veľmi sa teším študentka, ktorej som tutorkou, je z Ohridu (a pozvala ma tam), takže dúfam, že sa mi odtiaľ podarí odskočiť aj do Albánska. ale najmä sa nehorázne teším na Skopje, pretože na to mesto počúvam len jedno superlatívum za druhým.
@alpynus a keď spomínaš to Podnestersko, myslím, že českí dokumentaristi o ňom natočili zaujímavý dokument, chcela som na to ísť. idem to pohľadať, ako sa to volá.
@grietusha no chcel som napísať dve krajiny, ktoré sú fakt že nočnou morou každého štandardného turistu. no a teraz jak si spomenula, že máš slabosť na rwandu, som si aj ja spomenul, že vlastne ju občas spomínavaš, takže som nevedel a potom vedel, ako som sa fajín trafil
a dík za link na ten dokudoku, vyzerá dosť zaujímavo, aj by som si ho pozrel azda, no asi sa jedná o dosť nedostupný snímok, či?
Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Ukrajina, Česko, Rakúsko, Grécko, Franúzsko, Chorvátsko, ale toto leto plánujem cestovať, tak keď to výjde, bude to viac krajín
Slovensko,Madarsko,Cesko,Rakusko,Anglicko,Grecko,Spanielsko,Maroko,Malajzia,ak ratam medzipristatia tak aj Turecko a Spojene arabske emiraty,do konca leta sa pridaju este Filipiny,Turecko,Bulharsko,Grecko,Albansko,Bosnia,Cierna Hora,Chorvatsko,mozno Slovinsko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Slovensko, Česko, Maďarsko, Rakúsko, Poľsko, Nemecko, Fínsko, Švédsko, Nórsko, Dánsko, Litva, Holandsko, Francúzsko, Monaco, Taliansko, Grécko, Srbsko, Chorvátsko, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Veľká Británia
inak priamo: slovensko, cesko, rakusko, chorvatsko, tunisko a to bude vsetko
Slovensko, Cesko, Rakusko, Nemecko, Francuzsko, Taliansko, Velka Britania, Chorvatsko, Grecko, Polsko, Maroko, Izrael, Tunisko, Turecko, Madarsko. (a take ze Slovinsko ked som cestovala do chorvatska busom, alebo srbsko neratam) haaah a vatikan!!! to je samostatny stat nie?
hanbá
ale do tridsiatky to bude aj: fínsko, švédsko, dánsko, nórsko, island, taliansko, rakúsko, francúzko, španielsko, veľká británia, írsko, grécko, usa, kanada, brazília, mexiko, japonsko, čína, india, rusko (na to si vynahradím viac času), kontinent afriku, nový zéland a austráliu + kde budem loviť abalone mušle
a ešte niekoľko štátov po obchôdzke, lenže do toho času sa musím stať boháčom, takže na to si vyhradzujem priestor okolo 18
a priamo Slovensko, Maďarsko, Taliansko a Bulharsko
To je asi všetko.
Ale videla som aj rakúsko, švajčiarsko, monako, rumunsko, slovinsko a atlantu
ach 15 a to som hlasovala 4-6
inak všetci by ste mali byť ohromne šťastný, dokonca aj ja
Dúfam že tento rok k nim pribudnú niektoré z Macedónsko, Monako, Švédsko, UK.
@h8u mala by si definovať presnejšie pravidlá! Anglicko a iné časti GBR rátame ako samostatné štáty...? (ak áno, aj nemecké spolkové krajiny budeme rátať...?)
» www.csfd.cz/film/327310-pev...
a dík za link na ten dokudoku, vyzerá dosť zaujímavo, aj by som si ho pozrel azda, no asi sa jedná o dosť nedostupný snímok, či?
Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Ukrajina, Česko, Rakúsko, Grécko, Franúzsko, Chorvátsko, ale toto leto plánujem cestovať, tak keď to výjde, bude to viac krajín
a tento rok pribudne Francúzsko na 100% a možno Turecko
Slovensko, Chorvátsko, Poľsko... a aj Maďarsko, ale tadiaľ som len prechádzala