ak si dobre spomínam, tak prvý fakt, že francúzak som dostala od Francúza, hodinu mi bozkával líce a potom ústa a odvtedy som nič podobné nezažila a ani nechcem
prvýkrát..? prá dní po 13stih narodeninách.. a bol najlepší s tých všetkých ďalších, nastavia som si laťku riadne vysoko.. ale čo už... aspon som sa to naučila najlepšie možne.. teda vlastne vraj každý to má v sebe ale zdokonaľujeme sa stále..
Napriklad JA som k tomu mala idealny priestor aj vztah, tako ma dielnu s roznym naradim, tak co, no... Ty si sa snad este nebozkavala s klucom / srobovakom / hadicou od kompresoru..? Najvyssi cas vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
208 komentov
14 a ľutujem to.
ty si to akože ešte nikdy neskúšal?
no veď o čom je táto anketa
Inak toto je úžasné, najprv ja či som to neskúšaL a potom @35 , prestreliLA.
Napriklad JA som k tomu mala idealny priestor aj vztah, tako ma dielnu s roznym naradim, tak co, no... Ty si sa snad este nebozkavala s klucom / srobovakom / hadicou od kompresoru..? Najvyssi cas vyskusat
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////
Vy dnesne deti ste skazenejsi jak 200rocny jogurt
no veď, že aký zvrátený humus to je... Ale odkiaľ si nabral, aký zvrátený humus to je?
kebyže som dievča, tak my dvaja to už máme dávno za sebou
niektorí si užijú v dôchodku, a nie len dôchodku