@12 teda vlastne, oproti tomu čo mám teraz boli nevážne, len z hľadiska dĺžky trvania neboli nevážne, akože trvali viac než tie tri mesiace a nebrala som to detsky ako si ty napísala. poplietla ma tá definícia vážnosti
17 doteraz a stale som sa neodnaucila srandovat, ze som forevr aloun, lebo som si od detstva predstavovala, ze vzdy budem zit sama a mozno okolo styridsiatky si niekoho najdem
tak ja som to väčšinou brala vážne (nie detsky) aj napriek tomu, že okrem jedného nič neprežilo viac ako 4 mesiace... jeden som mala ročný, v podstate vážny keď som mala 18-19, ale aj ten bol vlastne odsúdený na rozchod hneď od začiatku, len si to nikto z nás nechcel priznať ešte v tom veku... taký vážny vzťah so všetkým, čo k tomu patrí som ešte nemala... čo je blbé keď sa moje rovesníčky už zasnubujú a vydávajú...
Môj prvý vzťah bol v ôsmych rokoch trval tak so desiatich? neviem, potom som sa s ním rozisla a po roku sme sa este raz stretli a už to nebolo take detske
Inak ja a vážny vzťah? Ja take neovladam
16... to mi jeden mlady muz uplne vymyl mozog a ked to skoncilo (nie po az takej dlhej dobe) tak som mala velmi velmi pocit ze to neprezijem a nikdy som taky pocit uz nemala a dufam ze ani mat nebudem lebo to bolo nieco hrozne
potom taky dalsi co som aj brala vazne v 19. trval rok a pol a rozisli sme sa pred 2 tyzdnami lebo neprekonatelne rozdiely. shit happens
prvý vzťah v 15, ale bol to presne ten typ vzťahu, ktorý si popísala v @0 , aký nie je vážny (a dokonca aj vtedy som ho brala ako detský). druhý bol taký kamarátsky, tiež nie vážny. no a až teraz mám vzťah "se vším všudy", je to jediný muž, kvôli ktorému som ochotná sa zmeniť, aby som bola dobrá frajerka, ktorého som predstavila rodičom, s ktorým si viem predstaviť spoločnú budúcnosť...
Pozerám ako debil na toto fórum a absolútne neviem či som vôbec v nejakom vzťahu dlhodobo bola (rozumej:bola som asi v desiatich "vzťahoch" bez toho, aby som o tom vedela takže neviem ako dlho)
pre mna je vážny vztah ten,kde obaja z dvojice ziju samostatne a maju v hlave utriedene zivotne priority a ciele,vedia sa sami uzivit....rozmyslaju nad spolocnym byvanim,buducnostou atd. ...a nie tie sracky pubertiacke kde je jedina starost to, ci ich rodicia pustia v piatok von
aha zabudol som dodat,ze to príde az od 25+ podla mna ,....dovtedy su to take zábavky typu nechcem byt sam,chcem niekoho nech ma neotravuju znami s blbými otázkami preco nemam nikoho,ego boost a pod.
hmm.. v 13-14...chodila som so spolužiakom pol roka a 18 dní vtedy som to brala dosť vážne...ale teraz ten vzťah nepočítam..teda nie do tých ´vážnych´ ...také som mala len tri a prvý začal v 16 a skončil v 18
@girasol8 mňa karma ľubi ona to tak zariadila lebo vie čo je pre mňa dobre tak ma drží ďalej od zlých dievčat nechá ma týždeň sa poradovať a potom ma od nich bere preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
aj v 17tich polrocny ale to bola mucovina
vyzera to byt tak davno
....asi zostanem forever alone
nevážne som nemala, zaujímavé je že všetky tri mali rovnako dlhé trvanie
A myslim, ze to je cim dalej, tym vaznejsie
a dodnes nechapem preco tak skoro a ako to mohlo vydrzat 2 roky
vazny je teraz
Inak ja a vážny vzťah? Ja take neovladam
potom taky dalsi co som aj brala vazne v 19. trval rok a pol a rozisli sme sa pred 2 tyzdnami lebo neprekonatelne rozdiely. shit happens
trval asi najdhlsie zo vsetkych doteraz
ach