moje prve piratenie po polnych cestach bolo v nejakych 10 rokoch co mi dal niekto odviezt a potom nepravidelne az po autoskolu v ktorej som nemal vdaka tomu ani cvicisko, ani trenazer, ani problem s rozbiehanim(samozrejme, ze par krat zhaslo, ale to skor kvoli nezvyku na ine auto)
po prvý krát keď som mala asi 5, ale to len tak, že som sedela susedovi na kolenách a s kamarátkou sme na striedačku kerovali ...ale odkedy to napálila do stromu tak nám to už nedovolili...a potom otec asi od 16tich...
mňa tatino učil od nejakých 9tich, som poriadne ani dole nedočiahla vtedy ešte. ááách, kde sú tie časy, čo mi mamina hovorila, že mi prsty doláme, ak ešte raz sadnem za volant a šupla mi jednu po hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
bola to prdel..bavorak vs. rav4
v autoškole
za dva týždne mám prvú jazdu
a mám 17
Ale normálne ma tato učil jazdiť v 13-tich.. Teraz stačí keď poviem že mám chuť si zajazdiť, a ideme na takú cestu kde nechodia autá a tam jazdím
Nikto nemá na mňa čas, ale s priateľkou začnem čoskoro chodiť na parkovisko.
Ale hlavne, že už má našich kto rozvážať!