Mala som o 2 roky menej ako on (ja som mala 9 a on 11) ale keď som videla prvýkrát,tak hneď som vedela že to je ON...moja láska,ktorú už budem milovať navždy..proste Harry Potter je len jeden
Tak platonicky v 12 (on bol táký pekný
tak nešťastne v 14
tak pravo v 17
ah, a v škôlke bol ešte jeden, Ferko, ktorý sa páčil všetkým babám odtiaľ (a ani nevedel že existujem )
Prvá láska bola v škôlke. Volal sa Tomáško a stále sme sa držali za ruku a všetko spolu robili. Dokonca sme sa stretávali aj mimo škôlky. Potom sa odsťahoval a teraz sa tvárime, že sa nepoznáme. Ale bol to krásny vzťah.
Prvá v 11 (Ale nie taká intenzívna ako by som si myslela, že prvá bude)
Nešťastná v 15
A pravá - snáď teraz. Už sme spolu takmer 3 roky a som nesmierne šťastná
ja som nemala do osemnastich ma nikto nechcel a ked som mala 18 uz som bola prilis stara aby sa to dalo povazovat za taku prvu lasku o akej sa tu hovori
lásku som označil ako za niečo čo mi bolo opätované ... čiže to sa stalo v mojim 18-nástich
až by to bolo ale myslené že som sa akokoľvek prvý krát zahladel alebo zaľúbil ... tak prvý krát som sa ,,zahladel,, v škôlke (trvalo to krátko, bolo to pekné dievča a páčilo sa mi
potom som sa zahľadel ešte raz, trochu vážnejšie ( približne 7. - 8. ročník na základnej - trvalo to chvílku )
a potom som sa prvý krát zaľúbil prelom deviatej triedy a prvého ročníka na strednej ... po pár stretnutiach ma poslala do kelu a ja som v riti totálne vtipné spomienky :-S
nuž a potom, som sa ... skutočne zaľúbil a zamiloval v 18.nástich ... to je neporovnateľné s tými pred tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a v škôlke som mal jednu, už vtedy som jej sľuboval hory-doly
tak nešťastne v 14
tak pravo v 17
ah, a v škôlke bol ešte jeden, Ferko, ktorý sa páčil všetkým babám odtiaľ (a ani nevedel že existujem )
Nešťastná v 15
A pravá - snáď teraz. Už sme spolu takmer 3 roky a som nesmierne šťastná
da sa to vobec 'mat'?
až by to bolo ale myslené že som sa akokoľvek prvý krát zahladel alebo zaľúbil ... tak prvý krát som sa ,,zahladel,, v škôlke (trvalo to krátko, bolo to pekné dievča a páčilo sa mi
potom som sa zahľadel ešte raz, trochu vážnejšie ( približne 7. - 8. ročník na základnej - trvalo to chvílku )
a potom som sa prvý krát zaľúbil prelom deviatej triedy a prvého ročníka na strednej ... po pár stretnutiach ma poslala do kelu a ja som v riti totálne vtipné spomienky :-S
nuž a potom, som sa ... skutočne zaľúbil a zamiloval v 18.nástich ... to je neporovnateľné s tými pred tým
v porovnaní s tou teraz to boli somariny len