Ja si celý život hovorím, že pôjdem bývať tam, kde bude celoročne tých 20-25 stupňov. Tak som si vybrala Kanárske ostrovy. Tam je tých 18-25 celoročne juhuuu
neviem kde si sa toto docitala ze je tolko na kanarskych ostrovoch stupnov , ale ked som tam bol tak priemerne bolo tak 35 stupnov
ale k teme , byvat chcem a pravdepodobne som uz aj po dlhom rozmyslani definitivne rozhodnuti ist do New Yorku je tam tolko ludi a spolocnosti atd. ze sa tam da zarobit si skoro vsade , nie jak tu
@iwka555 ale ved brooklyn je cast New Yorku , tak preco " New York , brooklyn" ? ak myslis ten ostrov medzi New Jersey a brooklynom , queens sa vola Manhattan
aneb Austrália ... ... nie na púšti ! ... ale tam niekde ... pretože protinožci ! to je už aká prča pretože keď je tu zima,tam je leto a naopak ... samé protiklady .... čiže možno ešte radšej by som tam bola ako v Londýne
Vyberam si medzi Novym Zelandom,Svedskom,Usa,alebo...nejaky ostrov v oceanii. uvidim kam ma vietor zaveje a ak sa mi bude lubit usadim sa tam. ale nieco fajnove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Inak do Ameriky - California
Paríž-nádherné romantické mesto,krásne..Eifelovka,Louvre nádhera..
New York-Centrum diania ..tam sa musí žiť,proste dobre..
Brooklyn konkrétne- Tie domy,tie parky..je to krásne
Hawaii-čo je krajšie ako mať dom na pláži je tak tiež krásne..
Asi toľko
ale k teme , byvat chcem a pravdepodobne som uz aj po dlhom rozmyslani definitivne rozhodnuti ist do New Yorku je tam tolko ludi a spolocnosti atd. ze sa tam da zarobit si skoro vsade , nie jak tu
Kanada , Mexiko
:' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' cry:
aneb Austrália ... ... nie na púšti ! ... ale tam niekde ... pretože protinožci ! to je už aká prča pretože keď je tu zima,tam je leto a naopak ... samé protiklady .... čiže možno ešte radšej by som tam bola ako v Londýne
pre mna jednoznacne Norsko, kebyze viem nemecky tak Svajciarsko (osrat celu EU spolu so Slovenskom)
zatiaľ....
ale možno toho tu budem mať plné zuby a pôjdem preč...nevedno kam!