Ja vo FRANCUZSKU = cigárko, vínko, dobrý futbal, hory, more a celková pohodička.
Inak pozrite si rebríček krajin s najlepšou kvalitou života na rok 2008 podľa kritérií ako lokalita, náklady na život, kultúra a možnosti na trávenie voľného času, ekonomika, životné prostredie, zdravie, infraštruktúra, bezpečnosť a podnebie.
samozrejme slovensko...my mali prehistoricki ludkovia sa predsa nebudeme trepat do vyspelej usa ale keby to bolo nutne tak londyn s odskokmi na maly tichomorsky ostrovcek
Zatial som spokojna ako tak so slovenskom neplanujem natrvalo ist niekde mimo slovenska byvat ale keby nahodou tak bud Norsko alebo novy zeland ale škoda že na novy zeland sa neda len tak dostať na to treba aj prachy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Inak pozrite si rebríček krajin s najlepšou kvalitou života na rok 2008 podľa kritérií ako lokalita, náklady na život, kultúra a možnosti na trávenie voľného času, ekonomika, životné prostredie, zdravie, infraštruktúra, bezpečnosť a podnebie.
Najdete to na stranke
» www.il-ireland.com/il/qofl2008/...
1.Francúzsko
2.Švajčiarsko
3.USA
........
28.Cesko
........
39.Slovensko
Tak vyberajte...
Najviac by sa mi páčilo asi španielsko, hlavne Kanárske ostrovy
Ja ccem vypadnúť do Brna s pravidelnými odskokmi do Londýna a na Island