v každej nejaké...
SK - Levoča, Kremnica
CZ - Praha, Český Krumlov, Český Těšín
PL - Krakow, Czieszyn
Maďarsko - Eger
Rakúsko - Zell am See
Švajčiarsko - Luzern
Nemecko - Augsburg
Belgicko - Oostende, Hasselt, Leuven, Gent, Bruggy, Arlon
Holandsko - Tilburg, Haag
Luxembourg - Luxembourg, Pommerloch, Clervaux
Taliansko - Florencia, San Marino, Padova
Francuzsko - La Rochelle, Limoges, Toulouse
Španielsko - Malaga, Cartagena, Valencia, córdoba
Portugalsko - Porto
Švédsko - Uppsala
Fínsko - Helsinky, Rovaniemi
Oman - Salalah
atď. a pod.
nemám toho až tak veľa pocestovaného aby som objektívne hodnotil
ale Belgicko ma prekvapilo -Gent, Antwerpy, Bruggy sú veľmi pekné. Aj Rotterdam v Holandsku je strašne pekný a určite aj Amsterdam,ale ten som nevidel...
@vladqog tak ju mas asi uz prepozeranu ale suhlasim, aj ked je levoca pekna, je zanedbana. Keby vysadili travu v parku, tak by to obohatilo. Pod hradbami je to katastrofa aj ked uz zacali s tym nieco robit, ale pochybujem, ze sa tk vrati na uroven z 80-90'rokov..
Mne sa paci Trencin, B.Stiavnica zo svk miest.
Ostatne mesta v statoch ani neviem. Ale paci sa mi viac Polsko, Ukrajina, Cesko. Ked davaju tour de france, tak sa mi pacia tie zamky, kastiely co tam ukazuju
@lafiziq odporucam ti v Belgicku navstivit napr. aj univ. mesto Leuven udajne najkrajsia radnica v Europe ak nie aj na svete (aj ked prave ta sa mi velmi nepaci) a potom napr. Arlon a Oostende... a ked budes v Oostende, mozeme sa strieskať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
SK - Levoča, Kremnica
CZ - Praha, Český Krumlov, Český Těšín
PL - Krakow, Czieszyn
Maďarsko - Eger
Rakúsko - Zell am See
Švajčiarsko - Luzern
Nemecko - Augsburg
Belgicko - Oostende, Hasselt, Leuven, Gent, Bruggy, Arlon
Holandsko - Tilburg, Haag
Luxembourg - Luxembourg, Pommerloch, Clervaux
Taliansko - Florencia, San Marino, Padova
Francuzsko - La Rochelle, Limoges, Toulouse
Španielsko - Malaga, Cartagena, Valencia, córdoba
Portugalsko - Porto
Švédsko - Uppsala
Fínsko - Helsinky, Rovaniemi
Oman - Salalah
atď. a pod.
ale Belgicko ma prekvapilo -Gent, Antwerpy, Bruggy sú veľmi pekné. Aj Rotterdam v Holandsku je strašne pekný a určite aj Amsterdam,ale ten som nevidel...
Mne sa paci Trencin, B.Stiavnica zo svk miest.
Ostatne mesta v statoch ani neviem. Ale paci sa mi viac Polsko, Ukrajina, Cesko. Ked davaju tour de france, tak sa mi pacia tie zamky, kastiely co tam ukazuju