ja som sa narodila v Nemecku...a keby si môžem vybrať tak by som sa narodila a žila v nejakej anglicky hovoriacej krajine...už len preto, že by som automaticky vedela svetový jazyk...
mňa to nejako tiahne do Nemecka, ale pred pár dňami som prišiel na to, že by nebolo zlé ani také Taliansko... sú tam emotívne založení ľudia a takí mi vyhovujú najviac
Japonsko ....a prestahovat sa prestahujem do krajiny ktore nieje v zozname. dokonca mohol som uz v nej byvat par rokou kebi sa iste vecii vyvijali trocha inac, ale co uz, aj tak tam pojdem byvat, lebo tu krajinu povazujem za svoj Skutocniii a jediny domou. (cesko to nieje )
Severne Irsko...Teda v podstate Velka Britania,kedze Severne Irsko k nej patri...Uplne krasna krajina,pocasie sice nic moc ale ten atlantik...Mne sa tam pacilo a bola by to vyhoda ze by som automaticky vedela po anglicky a to sa zide....Iri nie su zly narod ale nepatria ani k najlepsim ale celkove je tam pekne a v anglicku je lepsia moznost vzdelania
slovensko je síce krásné,ale je to tu fakt nahlavu...,asi niekde kde je zima,fínsko,irsko,británia,norsko, aj francuzsko ale najviac ma to tahá do usa ani neviem prečo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a keď nie Nórsko, tak Švédsko. alebo Island.
Nórsko.
Krátkodobo bych šla do Nórska, Dánska, Írska, Brazílie alebo (veľmi krátkodobo) aj USA.
Dlhodobo do UK, ČR, Holandska.
A potom odísť do USA či Anglicka
Ale myslim, ze taka Florida by enbola zla, mozno Kanada, alebo Skandinavia...
Hmm?
USA - len New York
Francúzsko - veľmi sa mi páči juh krajiny
Švajčiarsko - krásna krajina, pekné mestá / dediny takže to víťazí u mňa =D