ťažko povedať....až v tomto veku si začínam uvedomovať, že život nie je taký úžasný a bezstarostný, ako som si myslela...takže najlepšie to bolo keď som mala tak 10 ...každopádne ani teraz sa nesťažujem a verím, že to najlepšie obdobie ešte len príde
mam 21 a uz mam rozhodovat, ze ktore obdobie mojho zivota bolo najlepsie?
to sa sem radsej na smrtelnej posteli prihlasim (ak sa bude dat, alebo poverim niektore moje vnuca, co dufam, ze budem mat) a vtedy sem napisem, ze ktore bolo najlepsie obdobie mojho zivota
detstvo som mal naozaj krasne, potom ten cas okolo 16ky, ked som spoznal super partiu, a zacali sme chodit von, zabava, kamosi, take to klasicke "uzivanie si", no a teraz chodim uz dva a pol roka s mojou priatelkou, ktora je uplne uzasna, a niekolko krat ma uz aj v zivote podrzala, a je mi s nou naozaj super, takze aj toto obdobie patri k naj... kazde ma(lo) svoje vyhody a nevyhody, a aj pekne stranky, a aj staredsie...
keď som sa prvýkrát zaľúbil...prvá pusa....zvládnutá zakladka, stredná...skúška s vodičáku....prvá jazda mojím autom....a najme chvíle s ľudmi ktorých mám rád a oni majú radi mňa ....to je na nezaplatenie...tak ako láska...
celý život sa skladá s čiastočiek ku ktorým patria aj trapasy, sklamania a to len preto, aby sme cítili rozdiel....Nič sa nedeje náhodou...a tak už teraz sa teším čo pre mňa ešte Pán Božko pripravil...
Asi to najlepšie obdobie bolo vždy keď som bola zaľúbená a ľúbená a potom obdobie užívania si s kamarátkami.
jar, leto a jeseň v roku 2009 (18)
potom ešte leto a jeseň v roku 2010 (19)
+ ešte nejaké tie záblesky ako prijatie na vysnenú výšku a nástup do novej super práce... (19,20)
zimy mi nejako nevychádzajú, možno je to tým počasím, možno niečím iným...
Na každom životnom období a aj v každom roku sa dá nájsť niečo pekné a niečo horšie... Tento rok hodnotím ako prelomový a dosť náročný... asi sa toho musím ešte veľa naučiť...
Detstvo a puberta - samé nepochopenie a depky... som rada, že je to za mnou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
do piatich rokov
alebo utopicky
možno ešte v budúcnosti
a inak, tak celkovo bolo fajn od cca 17-22,23
snažím sa aby bola budúcnosť stále krajšia a krajšia a páči sa mi teraz toto obdobie
@adsy stretko s nejakou babou ?
to sa sem radsej na smrtelnej posteli prihlasim (ak sa bude dat, alebo poverim niektore moje vnuca, co dufam, ze budem mat) a vtedy sem napisem, ze ktore bolo najlepsie obdobie mojho zivota
...
keď som sa prvýkrát zaľúbil...prvá pusa....zvládnutá zakladka, stredná...skúška s vodičáku....prvá jazda mojím autom....a najme chvíle s ľudmi ktorých mám rád a oni majú radi mňa ....to je na nezaplatenie...tak ako láska...
celý život sa skladá s čiastočiek ku ktorým patria aj trapasy, sklamania a to len preto, aby sme cítili rozdiel....Nič sa nedeje náhodou...a tak už teraz sa teším čo pre mňa ešte Pán Božko pripravil...
jar, leto a jeseň v roku 2009 (18)
potom ešte leto a jeseň v roku 2010 (19)
+ ešte nejaké tie záblesky ako prijatie na vysnenú výšku a nástup do novej super práce... (19,20)
zimy mi nejako nevychádzajú, možno je to tým počasím, možno niečím iným...
Na každom životnom období a aj v každom roku sa dá nájsť niečo pekné a niečo horšie... Tento rok hodnotím ako prelomový a dosť náročný... asi sa toho musím ešte veľa naučiť...
Detstvo a puberta - samé nepochopenie a depky... som rada, že je to za mnou...