Inač hodila by sa možnosť, že nikde. Lebo v noci radšej spím a i tak by som sa bála. Posrala by som sa a obelili by mi vlasy od hrôzy. Ale na hrade by som aspoň mala možnosť zistiť, čo je pravdy na rôznych povestiach. To by sa mi ľúbilo.
nocny straznici maju najpohodovejsie povolanie... kamarat to robi a proste cely cas je v nejakej uni bunke a ma to tam na kamerach...ked sa mu chce tak spi..bere za to prachy a hlavne ak by prisli nejaki zlodeji tak len sa zamkne a zavola policiu ale ja by som take nevedela robit,unudila by som sa tam k smrti a z tolkej samoty by som zacala mat preludy je to praca urcena pre menej spolocenskych ludi ako som ja..
Za dobré peniaze v ktoromkoľvek, ale banka a nákupné centrum ma nelákajú, navyše sú najnebezpečnejšie.
Musím pochváliť anketu, či skôr jej zakladateľa
Rada by som sa celé noci prechádzala po neosvetlenom lunaparku/prístave, alebo v ľudoprázdnom múzeu/zámku.Márnica a stavba sú málo poetické, ale znesiteľné.
V múzeu, starom hrade, zámku, kaštieli - trosku strasidelne
V banke, nákupnom centre na stavbe - trosku nebezpecne
v márnici, lodnom prístave - velmi tiche, to druhe ale romanticke
v lunaparku - mozno by som sa mohol aj vozit
v opustenej budove (nemocnice, väznice, iné chátrajúce objekty) - asi by ani netrbalo strazit
Za dobré peniaze v ktoromkoľvek z menovaných - peniaze nie su vsetko
@porrast , niečo mi hovorí, že by si strážil zamknutú knižnicu A tiež, že knižnicu by nikto nešiel vykradnúť ani zdevastovať.Každopádne predstava je to lákavá
Z menovanych by som chcela jednoznacne robit v muzeu (hoci aj v noci), kedze to mi je velmi blizke, ale urcite nie straznika a na peniaze kaslem (aspon zatial ja potrebujem, aby ma moja praca aj nejako naplnala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Prachy sú prachy
Musím pochváliť anketu, či skôr jej zakladateľa
Rada by som sa celé noci prechádzala po neosvetlenom lunaparku/prístave, alebo v ľudoprázdnom múzeu/zámku.Márnica a stavba sú málo poetické, ale znesiteľné.
V banke, nákupnom centre na stavbe - trosku nebezpecne
v márnici, lodnom prístave - velmi tiche, to druhe ale romanticke
v lunaparku - mozno by som sa mohol aj vozit
v opustenej budove (nemocnice, väznice, iné chátrajúce objekty) - asi by ani netrbalo strazit
Za dobré peniaze v ktoromkoľvek z menovaných - peniaze nie su vsetko
Hocikde...