heh meliško ,to je iná hviezda, toto už poznám ,no škoda že to aj u nás nepustili, on ej populárny už po celom slovensku,no inak tá nahrávka z mravcami bola dobrá,alebo tá s feferonkami,ja už to poznám naspamäť ,si to segra furt púšťa ,si furt z toho robíme srandu =D
jaj Meliško ja poznam vsetky nahravky ale ani bohvie ko ich nepotrebujem lebo ja ho chodim pocuat podj eho okno a vyklopkavat mu ta rozbijeme mu okno...??=D
ja ked som to videl v spravach na markize som sa skoro pošťal Melisko je Pááán aj ja ho chcem do nasho rozhlasu namiesto tych dychoviek a este respekt tym co to tam pustili dufam ze na vas fizly nedojdu
Tý čo to spravili si zaslúžia najvačšie vyznamenanie od samotného Maestra. Konečne Maestro prehovoril k národu, mali by mu postaviť sochu a v den jeho narodenia sa bude sláviť štátny sviatok xD
Meliško nieje iba plytká zábavka, on má svoju filozofiu, a ktorí jej nechápete, tak držte huby!
citujem priateľa z blogu:
Je maximalne trapne ked Majstra otravuju pubertaci z mobilmi a kamerami alebo ked vytrubuje auto popod okna alebo vyrevuje autoradio na plnu pahliacku skurvenu picu…pomaly ale isto sa stal z meliska gýč ci si to priznate alebo nie…ved tie trapne veci na youtube…doslovne dehonestovanie génia ktory dokazal bez pripravenosti vysukat z rukava tak jednoznacne zivotne nazory. Kto za tym videl len obrovsku prču je totalne mimo…je to smiesne ale je to smiech cez slzy cloveka ktory v zufalstve svojho zivotneho postavenia a okolia z ktoreho je jeho rodinny zivot zlozeny aj vzhladom na svoju ekonomicku bezvychodiskovu situaciu dokaze mat zdvihnutu hlavu a dokaze ist dalej tak doslovne ako Kristus na krizovej ceste…Kto z nas by dokazal zit v takej rodine ako Majster, chodit do roboty na hriboch byt zavarat ked by mav doma taku mahagansku kurvu co picu robi a este aj syna takeho pahliaka co ma v pici uz len posrane smeti ist vysipat…
Prave toto je dovod preco Majstra ako jeho uctivy ucednik obdivujem. Vzdy dokazal vstat ist dalej, zazracne vstat z mrtvych po opici v Papuci a dovolit na nahliadnut za oponu ktora zakryva skutocny zivot!
Podľa mňa je do dosť trápny a úbohy "humor"-ty to nazývaš tiež ako filozofiu...No ak je hentaký človek génius tak to je dosť urážlivé pre ľudí čo dokázali urobiť aj niečo pre spoločnosť..
Meliška poznám dosť dobre - celé detstvo bývala vo vedľajšom činžáku a takých ľudí s takým osudom ako má on je dosť veľa, bohužiaľ..
Poznám ešte jedného takého podobného-ten behá po Novákoch a tiež sa mu všetci smejú čo drísce..jeho vec
Každopádne-je to dosť trápne a odveci uznávať takého človeka čo nadáva, uráža a to ožratý namol..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@mm47 čo máš proti abbe?
video pre tých čo nevedia o čo ide > » vas.cas.sk/clanok/1644/aud...
Jak rád by som to do školského či meského alebo skor nejakeho obecneho rozhlasu pustil
super
» siri.lmao.sk/melisko/unknown...
citujem priateľa z blogu:
Je maximalne trapne ked Majstra otravuju pubertaci z mobilmi a kamerami alebo ked vytrubuje auto popod okna alebo vyrevuje autoradio na plnu pahliacku skurvenu picu…pomaly ale isto sa stal z meliska gýč ci si to priznate alebo nie…ved tie trapne veci na youtube…doslovne dehonestovanie génia ktory dokazal bez pripravenosti vysukat z rukava tak jednoznacne zivotne nazory. Kto za tym videl len obrovsku prču je totalne mimo…je to smiesne ale je to smiech cez slzy cloveka ktory v zufalstve svojho zivotneho postavenia a okolia z ktoreho je jeho rodinny zivot zlozeny aj vzhladom na svoju ekonomicku bezvychodiskovu situaciu dokaze mat zdvihnutu hlavu a dokaze ist dalej tak doslovne ako Kristus na krizovej ceste…Kto z nas by dokazal zit v takej rodine ako Majster, chodit do roboty na hriboch byt zavarat ked by mav doma taku mahagansku kurvu co picu robi a este aj syna takeho pahliaka co ma v pici uz len posrane smeti ist vysipat…
Prave toto je dovod preco Majstra ako jeho uctivy ucednik obdivujem. Vzdy dokazal vstat ist dalej, zazracne vstat z mrtvych po opici v Papuci a dovolit na nahliadnut za oponu ktora zakryva skutocny zivot!
Meliška poznám dosť dobre - celé detstvo bývala vo vedľajšom činžáku a takých ľudí s takým osudom ako má on je dosť veľa, bohužiaľ..
Poznám ešte jedného takého podobného-ten behá po Novákoch a tiež sa mu všetci smejú čo drísce..jeho vec
Každopádne-je to dosť trápne a odveci uznávať takého človeka čo nadáva, uráža a to ožratý namol..
@38 hmm to hovoris o tej nahravke ???