Neporadite niekto dobrý "návod" na cviky v posilnovni/fitku? Je dost planov atd ale ja sa nevyznam v tych nazvoch cvikov,naj by bol navod s obrazkami,diki,viem ze by som si to mohol najst sam ale som na mobile ...
Si myslis ze ti sem budeme kopirovat teraz navody a obrazky ku kazdemu cviku lebo ty si na mobile? si robis picu pouzi google a nebud retardovany. hned prvy link bude ten cvik aj s prevedenim a technikou.Precitaj si forum posilnovanie.sk aby si necvicil pol roka ten isty plan furt dokola a posilku zajedal kokotinami. neni zaco :}
@HeXiiy suhlasim s Lekarom ma uplnu pravdu ... ja mam 17 a sam doktor mi povedal že mam počkať pol roka z posilkou lebo som vo vivine a možem sa dojebať...
A už keď ta to tak ťahá tak ja som zozačiatku cvicí cele telo, Max 2-3cviky s malými vahami a až po cca pol roku som začal normálne split . Btw ako bolo zmienene v @2 tak aj ja som na mobile a trvalo mi to par sek kým som si našiel cvik
Ja preferujem cvičenie s vlastnou váhou. S posilkou ti moc nepomôžem, ale keď chceš kukni túto stránku ( » www.madbarz.com/)... ... máš tam rozdelené tréningové plány na 3 úrovne (ľahké, stredné, ťažké) + obrázky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov