moja baba je v poslednom case dost nervozna, za kazdu malickost sa uraza. a chcem este dodat ze vela toho nezje. za cely den si da polku bagety a povie ze je najedena. nerozumiem tomu.! niekedy ma taku strasnu naladu ze sa normalne bojim nieco povedat. na
no tak ako písala luc.ka, keď nič neje tak jasné že je nervózna..možno má len stresy z niečoho a nechutí jej..no možno je to skutočne porucha príjmu potravy..pokecaj si s ňou a ak je to ešte len v začiatkoch, dostane sa z toho pomerne ľahko..
musim este nieco dodat, par krat sa aj rozplakala, z nicoho nic. nerozumiem tomu.! hmm ked som jej dal darcek na vianoce len tak pozrela a ked mi davala ona darcek tak plakala, velmi.!
pravdepodobne ma psychiku v prdeli...potrebuje at niekoho pri sebe,asi nie ten typ,ktory sa zdoveruje a silou mocou chce problemy riesit sam v sebe,takto to blbo dopadne. Skus jej iba povedat,ze cokolvek sa deje si tu pre nu.
asi má krámy...a to je celkom bežné...alebo možno ti chce naznačiť že ju to nebaví...alebo chce pauzu ...skús sa jej to spýtať..ak ťa má rada tak by ti to mala povedať!kolko ste spolu?To čo ju trápi trápi aj teba...to jej povedz...a ked sa na teba naštve,jej chyba...ked ťa má rada tak ťa určite nenechá...
..nemal,si tu dnes,uz nahodou,ty..podobnu,anketu,ze co mas robit..lebo,nvm..co,ze stale place??sa s nou,o tom porozpravaj,ako ti mame mi tu preboha,poradit....je,to len na tebe,a na nej,hlavne...hm..
ako dlho sa uz tak sprava? a kolko ma rokov? moze byt ze nieco s poruchami prijmu potravy, anorexia - nezerie, bulimia - vyvraciava. a okrem toho ze strati vela na hmotnosti zvyknu uzivat aj prehanadla. a u anorekticiek su depresie bezne. zavazne ochorenie tazko vyliecitelne. a je to v psychike.
stavy uzkosti a depresie skus sa s nou porozpravat a ak ti nepovie nic tak potom odporucam navstevu u psychologa len jej v&svetli ze to neni psychiater
precitaj si par veci o chorobe ADHD je to choroba deti ale môže sa prejavit aj u dospievajúcich ludí a ak zistíš že je teoreticky možné že to má aj ona tak jej to povedz ked bude mat super naladu lebo ta roztrha ked ju obvinis ze je blazon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja by som to tiež videla na problémy v doma alebo niečo, čo sa možno netýka teba